Delia, însărcinată? Vestea așteptată cu nerăbdare de fani

Luiza Moldovan / 22.05.2020, 19:33

Nimic nu e mai enervant decât ca toată lumea să te întrebe când ai de gând să faci un copil. În perioada de izolare, în care cei trei jurați de la iUmor nu s-au întâlnit fizic, s-au mai întâmplat niște lucruri “pe ici – pe colo, prin poărțile esențiale”.

“Este cineva însărcinată?”

Mihai Bendeac, se știe deja, a fost găsit pozitiv pentru cronavirus, dar a povestit că s-a vindecat repede și doar stând în casă. Într-o întâlnire organizată online, cei trei au povestit cum și-au petrecut perioada de izolare. Fiecare a povestit ce a făcut, cum și-a omorât timpul în perioada de autoizolare.

Delia și-a cumpărat un sac de box și o trambulină și a făcut mult sport. Cheloo și-a pregătit cocktailuri Molotov, iar Bendeac a făcut filmulețe amuzante pentru fanii lui de pe internet.

Tot în timpul acestei întâlniri, Bendeac a întrebat-o pe Delia dacă e însărcinată. Delia a răspuns rapid și a trecut peste subiect cu grație. “Este cineva însărcinată?”, a întrebat-o Mihai Bendeac pe Delia. Delia a râs și a spus: “Nu, dar se lucrează”.

Sâcâitoarea întrebare peste care Delia trece cu grație
Sâcâitoarea întrebare peste care Delia trece cu grație

E o mătușă responsabilă

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu, managerul ei. Acesta are mai multe afaceri. Deține câteva localuri în Centrul Vechi al Capitalei, printre altele. De altfel, cei doi s-au cunoscut chiar într-un club pe care acesta îl manageria. Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012, iar artista a fost întrebată de mai multe ori dacă intenționează sau nu să facă un copil.

Chiar dacă nu se grăbește să satisfacă nerăbdarea celor din afară, Delia și-a luat în serios rolul de mătușă. E foarte implicată și responsabilă atunci când vine vorba de nepoții ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI