Delia, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu. Vedeta a dat din casă: „Îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva”

Andreea Bisinicu, Ozana Mazilu 20.06.2021, 12:35

Sunt tineri, frumoși, celebri și simpatici, iar de mai bine de un deceniu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Care este secretul relației dintre Delia și Răzvan Munteanu. Cât de bine se înțeleg, de fapt, jurata de la iUmor și soțul ei. Așa funcționează căsnicia lor.

Delia, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan Munteanu sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai apreciate și sudate cupluri din lumea mondenă din România. Jurata de la X Factor și iUmor trăiește o poveste de iubire cu celebrul afacerist de mai bine de o decadă, iar relația lor pare să fie invidiată de către toți cei din jur.

Cei doi formează un cuplu perfect, lucru pe care fanii artistei l-au spus dintotdeauna. Delia și Răzvan Munteanu nu sunt doar soț și soție, ci o echipă bine sudată și pe partea profesională, afaceristul fiind și managerul cântăreței. Blondina este foarte fericită alături de partenerul ei de viață, pe care-l consideră sufletul ei pereche, omul alături de care se vede întreaga viață.

„Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e superimportant pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze. Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă”, declara Delia acum ceva timp.

Delia, despre momentul în care va deveni mamă pentru prima dată

Fiind persoană publică încă de pe vremea când era o adolescentă, Delia este obișnuită să fie în atenția mass-media chiar și atunci când sunt implicate subiecte puțin mai delicate. Sătulă să fie întrebată când va face un copil, frumoasa artistă a decis să vorbească odată pentru totdeauna despre această temă.

Chiar dacă nu este părintele lor, Delia își iubește foarte mult cei doi nepoți, copiii surorii sale Oana. Cu toate acestea, artista a mărturisit că se teme să aducă pe lume un copil, având în vedere pericolele societății în care trăim.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a mai adăugat celebra solistă.

Urmăriți Impact.ro și pe