Delia, criticată pentru ultimele fotografii postate pe Instagram. Fanii nu au iertat-o deloc

Ana Anitoiu 20.09.2021, 10:55

Delia a fost criticată pentru cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe Instagram. Cântăreața a fost asaltată de comentarii negative, iar la unul dintre acestea nu s-a putut abține și a răspuns în stilul caracteristic.

Fotografiile cu care Delia a stârnit critici

Delia a publicat o serie de fotografii în care apare drept personajul Moco din jocul ”Free Fire”. În imagini, cântăreața are ochii mov, dreaduri colorate și o ținută cu un decolteu generos. Deși mulți fani ai ei s-au arătat entuziasmați și i-au lăudat pozele, alții n-au fost deloc încântați.

”Nu înțeleg de ce toată lumea joacă freefire și nu adevăratul battleroyale Player Unknow’s Battlegrounds (PUBG)” și ”Măcar joci Free Fire sau te-au sponsorizat degeaba?”, au fost două dintre comentariile mai puțin dure.

Delia, criticata pentru ultimele fotografii postate pe Instagram. Fanii nu au iertat-o deloc
Delia

Delia, asociată cu satanismul. Ce răspuns a dat artista

Însă, alți internauți au mers mult mai departe și au acuzat-o pe Delia că a adoptat o imagine satanistă. Cântăreața s-a trezit cu astfel de comentarii atât pentru imaginile menționate mai sus, cât și pentru una în care apare îmbrăcată cu o rochie din plasă și mănuși cu gheare.

”Un exemplul negativ, satanist, părerea mea că ți-ai vândut sufletul pentru bani, păcat!” și ”Vă demonizați din ce în ce mai mult și chiar nu este bine!”, ”Te-ai tâmpit și tu draga mea”, dar și ”Nu vă lăsați copiii să asculte cântecele acestei impostoare care se îmbracă precum extratereștrii”, au fost câteva dintre comentarii.

La unul dintre aceste comentarii, Delia nu s-a putut abține și a dat un răspuns ironic. ”Trebuie să vii la Iisus”, i-a scris o persoană lângă fotografia în care apare îmbrăcată în rochia din plasă. Jurata ”X Factor” a răspuns scurt, fără vreun emoji: ”Da”. Deschideți galeria foto de mai sus!

Delia, despre întrebarea pe care o primește de la toată lumea

Anterior, jurata ”X Factor” a dezvăluit că simte o anumită presiune din cauza faptului că este întrebată adesea despre momentul în care va avea un copil. Artista a spus că știe că ar fi o mamă ”mișto”, dar a precizat că nu se grăbește, ci că ar mai putea să-și mai dea puțin răgaz.

”Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a spus Delia Matache cu o altă ocazie.