Delia a mărturisit care este cel mai mare păcat al său. “Face parte din evoluția umanității”

Ana Anitoiu 21.09.2021, 08:07

Delia a mărturisit care este cel mai mare păcat al său. Cântăreața a făcut dezvăluirea în timpul filmărilor pentru noul sezon ”iUmor”, ce va avea premiera la Antena 1 sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20:00.

Care este cel mai mare păcat al Deliei

Aflată din nou la masa juriului ”iUmor”, alături de Mihai Bendeac și Cheloo, Delia și colegii ei au avut parte de o discuție referitoare la o întâlnire cu Sfântul Petru, iscată de numărul unui concurent. Astfel, cântăreața a dezvăluit care consideră că este cel mai mare păcat al ei.

”E bine să ai intrare la poarta Raiului. Eu i-aș spune Sfântului Petru: Am încredere în tine că iei decizia corectă, sunt un om…. pâinea lui Dumnezeu!.

Nu fac niciun rău, am mai bârfit așa… dar bârfa e constructivă, face parte din evoluția umanității, nu cred că te trimite cineva în Iad pentru că ai bârfit”, a spus Delia.

Delia a marturisit care este cel mai mare pacat al sau.
Delia

Delia, acuzată de imagini satanice. Cum a răspuns

Recent, Delia a fost acuzată că a început să posteze pe rețelele de socializare imagini satanice. Cântăreața a primit astfel de comentarii după ce a publicat o serie de fotografii în care apare drept personajul Moco din jocul ”Free Fire”, dar și îmbrăcată într-o rochie din plasă, cu mănuși cu gheare.

”Un exemplul negativ, satanist, părerea mea că ți-ai vândut sufletul pentru bani, păcat!”, ”Vă demonizați din ce în ce mai mult și chiar nu este bine!”, ”Te-ai tâmpit și tu draga mea” și ”Ai ceva diavolesc în privire”, au fost câteva dintre comentarii.

La unul dintre comentariile critice pe care le-a primit, Delia a răspuns scurt și cu ironie. ”Trebuie să vii la Iisus”, i-a scris unul dintre nemulțumiți lângă fotografia în care apare îmbrăcată în rochia din plasă. Jurata ”X Factor” și ”iUmor” a răspuns, fără să folosească vreun emoji: ”Da”.

În acest weekend, Delia și-a încântat fanii cu imagini dintr-o nouă vacanță în străinătate. Aceștia au ghicit că destinația pe care a ales-o artista este insula italiană Sardinia din Marea Mediterană, în timp ce alții au spus că cel mai probabil cântăreața a ales să se relaxeze pe plaja Cala Coticcio de pe insula italiană Caprera. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile!

Se pare că Delia Matache a simțit nevoia să facă o nouă escapadă în afara țării, cu puțin timp înainte de premiera noului sezon al emisiunii ”iUmor”. În ultima vreme, artista și-a obișnuit fanii cu fotografii din numeroase destinații turistice pe care le-a vizitat.