Delia a făcut anunţul aşteptat de toată lumea: „Sunt însărcinată”

Badea Violeta 26.09.2021, 15:54
Delia a făcut anunţul aşteptat de toată lumea: „Sunt însărcinată”

Delia Matache și Răzvan Muntenu sunt căsătoriți de nouă ani și toată lumea se întreabă când vor deveni părinți pentru prima oară. În ediția de sâmbăta viitoare de la iUmor, vedeta va da câteva indicii despre o posibilă sarcină. Oare o ține, momentan, ascunsă de ochii presei? Iată ce a spus frumoasa solistă.

Delia a dat cărțile pe față despre o posibilă sarcină

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară și mii de fani urmăresc cu sufletul la gură fiecare apariție a ei. Ieri, 25 septembrie, a avut loc premiera celui de-al 11-lea sezon „iUmor”, iar artista este unul dintre jurații emisiunii de la Antena 1.

Cântăreața i-a obișnuit deja pe admiratorii săi cu faptul că dă „din casă” tot mai multe amănunte despre viața personală. În ediția de ieri, artista a ținut să-i șocheze pe colegii săi și i-a anunțat că este însărcinată.

„Sunt însărcinată!”, le spune Delia colegilor săi de la iUmor.

„Ești însărcinată?”, a întrebat-o imediat Mihai Bendeac.

„Am un bebe”, a continuat artista, moment în care își pune mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze.

„Adică Matache nu o să mai fie Matache”, spune Mihai Bendeac.

„ (Ma)Matache”, adaugă Şerban Copoț.

Delia a dat cartile pe fata despre o posibila sarcina
Delia a dat cartile pe fata despre o posibila sarcina

„S-ar putea să mă confuzeze foarte tare”

Delia a fost întrebată de nenumărate ori când va face un copil, dar a ezitat mereu să răspundă la această întrebare destul de nepotrivită. La un moment dat, solista a recunoscut că s-a săturat să audă mereu același lucru.

De asemenea, artista a mărturisit că simte o presiune din parte tuturor, iar acest lucru o face să fie confuză în ceea ce privește dorința ei reală de a avea un copil.

„Întrebarea asta e standard, cred că e made in România. Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, spunea, în urmă cu ceva timp, celebra cântăreață.

Colaj Foto : Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...