Defectul pe care i l-au descoperit britanicii lui Ianis Hagi. Cuvintele apărute în presa din Scoția

Ioana Bucur, Badea Violeta 27.01.2021, 23:46
Defectul pe care i l-au descoperit britanicii lui Ianis Hagi. Cuvintele apărute în presa din Scoția

Fiul „Regelui” Gică Hagi a intrat în vizorul analiștilor sportivi din Marea Britanie. Defectul pe care i l-au descoperit britanicii lui Ianis Hagi, după ce i-au analizat fiecare mișcare la Rangers. Cuvintele apărute în presa din Scoția despre jucătorul român.

Defectul pe care i l-au descoperit britanicii lui Ianis Hagi

Care este defectul pe care i l-au descoperit britanicii lui Ianis Hagi? Presa sportivă din Marea Britanie a făcut o „analiză” a prestațiilor jucătorului român. Potrivit tbrfootball.com, fiul lui Gică Hagi are un potențial uriaș, însă are un singur punct slab. Jurnaliștii spun că Hagi este de neoprit în zilele sale bune:

„Hagi nu este printre jucătorii de top ai lui Rangers în acest sezon, dar își va prinde imediat din urmă colegii și are atât de mult potențial pentru a-și îmbunătăți jocul. În ceea ce privește talentul individual, el este aproape de neegalat pe Ibrox. Într-o zi bună, este genul de jucător pe care adversarii nu-l pot opri. Evoluțiile sale pot fi însă puțin inconstante, dar în timp acest lucru se va îmbunătăți. Este o adevărată scânteie, care injectează factorul X la Rangers”, au spus jurnaliștii de la The Boot Room.

Steven Gerard, managerul celor de la Rangers a dezvăluit că Ianis Hagi încă nu și-a atins potențialul maxim, mai având încă multe de arătat. Mai mult, se pare că nu e deloc ușor să îl scoți pe fiul lui Gică Hagi de pe terenul de antremanet, Ianis fiind unul dintre cei mai muncitori sportivi pe care i-a întâlnit.

Defectul pe care i l-au găsit britanicii lui Ianis Hagi
Ianis Hagi, în vizorul presei

Ce spune Gică Popescu despre Ianis Hagi

Gică Popescu a vorbit despre presiunea ce se pune pe umerii lui Ianis Hagi. Potrivit acestuia, faptul că tânărul este fiul „Regelui” Gică Hagi nu ar trebui să aibă nicio relevanță în felul în care este privit și, mai ales, în modul în care îi este evaluată performanța.

„Să lăsăm la o parte numele de pe spate. E băiatul lui Gică Hagi, dar ce treabă are chestia aceasta? Nu înțeleg de ce e pus atât sub lupă. Niciun jucător român care joacă în străinătate nu e atât de mult pus sub lupă. Gică Hagi a avut unele declarații exagerate, dar iau declarațiile lui ca pe unele ale tatălui Hagi, nu ca pe ale antrenorului Hagi. Vouă vi se par exagerate unele declarații, dar eu le înțeleg.

Mi se pare că este pe un drum foarte, foarte bun la Rangers, într-un campionat în care se joacă din 3 în 3 zile. Mă uit la declarațiile antrenorului, care spune că e foarte mulțumit. Nu văd de ce e atâta presiune pe Ianis. Nu are calitățile fizice ale lui Gică, dar are o altă structură fizică. Are nevoie de timp, are nevoie să joace. E într-o progresie corectă”, a declarat Gică Popescu, la TV Telekom Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...