Declarația controversată a lui Alexandru Arșinel, făcută cu un an înainte să se stingă. „A venit vremea scadențelor”

Badea Violeta 02.10.2022, 08:32

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, pe data de 29 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgență din București. Regretatul actor a decedat în urma unor probleme de sănătate. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Însă, înainte de a se stinge, maestrul a făcut o declarație controversată. Iată care au fost cuvintele acestuia!

Alexandru Arșinel și-a prevestit moartea? Mesajul șocant al actorului

Alexandru Arșinel a presimțit că i se apropie sfârșitul? Acum, scena teatrului românesc este mai săracă. Moartea celebrului actor a lăsat în urmă multă durere și regrete.

Maestrul s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Acesta era internat la a Spitalul Universitar de Urgență din Capitală. În ultima perioadă, actorul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

Însă, încă de anul trecut, Alexandru Arșinel pare să-și fi presimțit moartea. La vremea aceea, actorul era întristat de pierderea lui Ion Caramitru, cei doi fiind buni prieteni și colegi de breaslă.

Acesta spunea că, rând pe rând, țara noastră va pierde și alți artiști. Surprinzător a fost faptul că, la un moment dat, maestrul a precizat că inclusiv el își așteaptă rândul să plece din această lume.

„Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte”, a declarat Alexandru Arșinel, în septembrie 2021.

Citește și Mesajul de adio al soției lui Alexandru Arșinel. Ce mărturisire cutremurătoare a făcut Marilena la căpătâiul actorului!

Alexandru Arsinel a ajuns din nou la spital. Cine l-a insotit pe actor
Alexandru Arsinel și-a presimtit moartea

Alexandru Arșinel va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Bellu

Famillia, prietenii, colegii și admiratorii îşi vor lua duminică, 2 octombrie, rămas bun de la Alexandru Arșinel. Actorul va fi înmormântat, astăzi, în apropiere de Aleea Scriitorilor a Cimitirului Bellu.

Slujba va începe în jurul orei 12:00. Cei doi fii ai maestrului au de gând să-i respecte toate dorințele tatălui lor. Prin urmare, Alexandru Arșinel va fi înmormântat cu pălăria, costumul și butonii favoriți, așa cum și-a dorit.

Așa cum spuneam și mai sus, fostul partener de scenă al Stelei Popescu nu va fi înmormântat pe Aleea Actorilor, ci în apropiere de Aleea Scriitorilor. Acesta și-a pregătit din timp locul de veci.

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine”, declara actorul în urmă cu ceva timp.

Citește și Gestul la care recurgea Alexandru Arșinel în vremea studenției pentru a face rapid rost de bani. Așa își cumpăra pantofi noi!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...