Decizie specială pentru Elena Udrea. De ce va avea parte în penitenciar, de Sărbători

Badea Violeta 23.12.2022, 20:25

Anul acesta, Elena Udrea își petrece sărbătorile în închisoare. Fostul ministru al Turismului se află în acest moment în Penitenciarul Târgșor și își ispășește pedeapsă de șase ani pe care a primit-o în dosarul „Gala Bute”. De curând, s-a aflat ce preparate va servi fosta blondă de la Cotroceni la masa de Crăciun.

Elena Udrea își petrece sărbătorile în penitenciar. Ce preparate va servi de Crăciun

2022 a fost un an de coșmar pentru Elena Udrea. Încă din luna mai, fosta politiciană se află în închisoare și va trebui să petreacă Crăciunul departe de familia sa.

De curând, ANP a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, ce preparate va consuma fosta blondă de la Cotroceni de sărbători. În ziua de Crăciun, Elena Udrea, la fel ca și ceilalți deținuți, va avea parte de un meniu special.

Printre bunătățile pe care le-au pregătit reprezentanții penitenciarului se numără: cozonac, sarmale și friptură de porc. Totodată, deținuții își vor potoli setea cu apă minerală.

Mai mult, fiecare dintre cei închiși va putea primi pachete speciale de la familie. Acestea vor fi primite în condițiile stabilite de conducerea fiecărui penitenciar, dar și de statutul regimului de detenție, acolo unde este cazul.

„Trebuia să se țină cont de această sărbătoare și pentru cei închiși, dar și pentru colegii noștri ce lucrează în acele zile. Vor simți și ei astfel un pic din bucuria sărbătorii”, a declarat Cosmin Dorobanțu, liderul sindical al polițiștilor din sistemul penitenciar românesc ANP , pentru sursa citată.

Citește și Răsturnare de situație în dosarul în care sunt anchetate Elena Udrea și Ioana Băsescu. Schimbare de plan la ultimul termen de judecată!

Bucurie mare pentru Elena Udrea
Elena Udrea

Preparate tradiționale pentru deținuți

Potrivit ANP, la micul dejun, deținuții vor consuma ceai, pâine, brânză, ceapă uscată, pate de porc sau de pasăre și tobă, în funcție și de convingerile religioase ale fiecăruia sau de dieta personală stabilită. La masa de prânz, se vor servi două feluri de mâncare.

Mai întâi, deținuți vor primi ciorbă de porc, de pui sau de vită. Ulterior, aceștia vor servi sarmale sau varză a la Cluj. Totodată, deținuții vor avea parte și de un desert.

Mai exact, de cozonac. În plus, fiecăruia dintre ei i se va oferi și un pahar de apă minerală. Cina va consta în piure de cartofi cu friptură de porc sau de pui, la cuptor, la care se adaugă o salată și un măr.

Pentru ca deținuții să simtă magia sărbătorilor de iarnă, ANP a hotărât să crească cu 5,50 de lei norma de hrană, per persoană. Însă, fiecare penitenciar are libertatea de a alege ce alimente specifice sărbătorilor de iarnă să achiziționeze.

Ciitește și Elena Udrea, mesaj de revoltă din spatele gratiilor. Pe cine consideră vinovat de eșecul Schengen. „Să mai fie si niște bărbați adevărați, nu rujați si cu fuste”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...