Decizie neașteptată în cazul Caracal! Ce veste importantă a primit familia Alexandrei Măceșanu, la mai bine de un an de la dispariție fetei

Iancu Andreea 03.07.2020, 15:49

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu pare să fie extrem de hotărât să afle adevărul în privința cazului din Caracal. Astfel, acesta a povestit într-o postare publică, pe Facebook, ce pași a urmat. De asemenea, familia Alexandrei, fata ucisă de către Gheorghe Dincă, a primit o veste importantă.

Familia Alexandrei Măceșanu, încă un pas spre adevăr

Cumpănașu a dorit audierea procurorilor de caz din dosarul Alexandrei. Astfel, bărbatul a înaintat o plângere semnată de familie la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție. Cei cinci procurori care au anchetat cazul Alexandrei Măceșanu vor trebui să fie cercetați.

Pe de altă parte, DIICOT ar nega chemarea la audieri, potrivit postării lui Alexandru Cumpănașu.

DIICOT a dat comunicat că ei nu au fost chemați la audieri Poate ajunge poșta mai greu la ei..NOI avem DOVADA comunicării de audieri la SIIJ pe baza plângerii noastre care vizează exclusiv pe cei 5 procurori de caz! Dacă ne vedem nevoiți vom face publică proba. În acest dosar AUDIEREA CĂLĂILOR!

DRAGI ROMÂNI, CEA MAI IMPORTANTĂ VESTE A ULTIMULUI AN: În urma plângerii depuse de familia mea, PROCURORII DIICOT DE CAZ care au anchetat/mușamalizat dispariția Alexandrei sunt CERCETAȚI de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ)

MARȚI, MIERCURI ȘI JOI va avea loc audierea procurorilor de caz! Practic, toată fosta și actuala conducere a DIICOT! Fiind plângerea noastră, avocatul Moldovan va participa la audierea fiecărui procuror!

De asemenea, Cumpănașu a transmis un mesaj celor care își doresc să se afle adevărul și susținătorilor Alexandrei.

Dragă Alexandra, nu am abandonat niciodată găsirea adevărului! Pentru tine draga noastră, trebuie să se afle ADEVĂRUL! Lucrurile importante se fac în tăcere! Despre această decizie am fost anunțați prin domnul avocat care a fost la rândul lui anunțat de S.I.I.J. să participe la audierile de săptămâna viitoare în cazul CĂLĂILOR! AȘADAR, SE POATE! EU, NELU și TEO vă rugăm să vă alăturați cât mai mulți în acest moment crucial al luptei noastre pentru Alexandra, măcar virtual!

Gheorghe Dincă, criminalul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu Foto - Inquam
Gheorghe Dincă, criminalul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu
Foto – Inquam