Decizie importantă luată de Iulia Vântur și Salman Khan. Au anunțat oficial. Românca e în culmea fericirii

Iancu Andreea, Anca Lupescu 22.01.2022, 09:44
Decizie importantă luată de Iulia Vântur și Salman Khan. Au anunțat oficial. Românca e în culmea fericirii

Iulia Vântur trăiește „visul indian” alături de Salman Khan. Deși este extrem de discretă în privința vieții sale, frumoasa româncă și celebrul actor din India au făcut un anunț oficial. Cele două vedete au luat o decizie importantă, astfel că fosta gazdă a emisiunii „Dansez pentru tine” este în culmea fericirii.

Ce decizie au luat Iulia Vântur și Salman Khan. Este oficial

Iulia Vântur a dorit să împărtășească bucuria ei cu toată lumea, după ce a luat o decizie importantă alături de Salman Khan. Românca, întoarsă din nou în India, după o vizită în țara natală, a reușit să demareze un nou proiect, susținută fiind de iubitul său. Deși a rămas la fel de discretă când vine vorba despre viața sa personală, Iulia nu s-a sfiit să împărtășească cu fanii săi o veste minunată.

În plan profesional, fosta prezentatoare de la Pro TV se bucură de un succes uluitor în India, acolo unde se laudă cu proiecte artistice de excepție. Vedeta a ales să își exprime recent entuziasmul cu privire la proiectul recent în care este implicată alături de partenerul său de viață. Astfel, Iulia Vântur le-a transmis fanilor vestea că urmează să fie inclusă pe coloana sonoră a unui film, realizat chiar de către Salman Khan. Producția se numește ”Main Chala” și urmează să fie lansată pe 22 ianuarie.

„O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Stați aproape!”, a transmis Iulia Vântur pe contul său de Instagram.

Ce decizie a luat Iulia Vântur alături de Salman Khan
Iulia Vântur, pe coloana sonoră a unui film produs de Salman Khan

Iulia Vântur, o viață plină de succes în India. Vedeta se întoarce ocazional și în țara natală

Deși dorul de familie și prieteni o face să revină de fiecare dată în România, Iulia Vântur este tot mai legată de țara sa adoptivă, India. Vedeta a stat o perioadă scurtă de timp acasă, pentru ca apoi să revină alături de Salman Khan, iubitul său, în proiectele pe care le desfășoară pe continentul asiatic. Frumoasa româncă a reușit să îi cucerească pe indieni, aceștia apreciând-o pentru activitatea sa artistică.

„Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India. Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia. Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag”, spunea vedeta într-un interviu.

De ani buni, Iulia Vântur a decis să își reorganizeze viața și a urmat calea Indiei, acolo unde se bucură de un succes fulminant, ajutată fiind și de partenerul său, celebrul Salman Khan. Vedeta este apreciată pentru cariera sa artistică, fiind un nume important din showbiz-ul indian.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...