Decizia neașteptată anunțată de Mirela Vaida pe internet. Vedeta și soțul său au hotărât. „Nu se mai poate”

Badea Violeta 18.07.2022, 16:14

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru de mai bine de un deceniu și împreună au trei copii superbi. Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct obișnuiește să comunice cu fanii ei de pe rețelele sociale, așa că moderatoarea postează foarte des, mai ales pe Instagram. De curând, aceasta le-a dezvăluit internauților ce decizie au luat ea și partenerul ei de viață!

Surpriză de proporții. Mirela Vaida a anunţat ce decizie au luat ea şi soţul ei

Mirela Vaida şi soţul ei, Alexandru Vaida, sunt căsătoriți din anul 2009. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din România și au împreună trei copii absolut minunați.

Cei doi amorezi se pregătesc de vacanţă, dar, până atunci, au decis să dea câteva kilograme jos. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea de la Acces Direct pe contul ei personal de Instagram.

„Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu! De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Știu că o să-mi spuneți, băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce. Bun!

Sunt de acord cu voi că nu par grasă. Dar, vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și atunci într-adevăr se vede că nu ești slabă.

În momentul acela spui: băi, nu puteam să dau și eu, înainte să vin la plajă vreo 3-4 kilograme jos, ca să arăt și eu bine în costum de baie.

Ba da, doar că acele 3-4 kilograme pe care vrem să le dăm jos sunt cele mai grele. De ce? Că nu se duc. Eu, cel puțin, mă chinui de mulți ani.. de când l-am născut pe Tudor să dau jos kilogramele cu care am rămas după fiecare sarcină și n-am putut.” a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida si Alexandru 1
Mirela Vaida si sotul ei, Alexandru

Câte kilograme are acum Mirela Vaida

Extrem de sinceră, vedeta Antenei 1 le-a mărturisit internauților că are puțin peste 58 de kilograme, asta după ce a reușit să dea jos 1,6 kg în două zile, fără înfometare.

„Așa că cele 4-5 kilograme care sunt fix pe burtă și pe șolduri se văd cel mai rău. Am 60 de kilograme și 1,58 m înălțime. Este enorm! Teoretic, ar trebui să am 50.

Sâmbătă dimineața, înainte de dietă, 59,7 kg! 1,58 cm înălțime. Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare. Azi am 58,1 kg”, a mai precizat prezentatoarea de la Acces Direct.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...