Decizia surprinzătoare a lui Ionuț Dolănescu. În ce partid politic s-a înscris artistul și ce plănuiește să facă

Madlen Moraru 29.06.2020, 19:32
Decizia surprinzătoare a lui Ionuț Dolănescu. În ce partid politic s-a înscris artistul și ce plănuiește să facă

Decizia surprinzătoare a lui Ionuț Dolănescu de-a se înscrie în politică a fost făcută publică recent. Fiul Mariei Ciobanu și a regretatului Ion Dolănescu a marcat o asemenea mutare neașteptată. Este cunoscut că acesta s-a stabilit de mai mulți ani cu toată familia în SUA.

Decizia surprinzătoare a lui Ionuț Dolănescu

Ionuț Dolănescu, în vârstă de 48 de ani, este cel mai nou membru al PSD. Fiul celebrilor interpreți de muzică populară pare să fi lăsat cariera lui în acest domeniu pe un loc secundar. De aceea, bărbatul a luat decizia surprinzătoare să intre în politică. La fel ca tatăl său, și pe Ionuț Dolănescu pare să îl pasioneze o astfel de schimbare. Aderarea în politică a acestuia a fost anunțată de către un lider al social-democraților.

Decizia surprinzătoare a lui Ionuț Dolănescu. În ce partid politic s-a înscris artistul și ce plănuiește să facă
Ionuț Dolănescu ia calea politicii, după ce a fost anunțat că s-a înscris în PSD

Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD, iar în trecut acesta a mai avut o încercare de-a face parte din lumea politică. Acum câțiva ani, artistul s-a înscris în Partidul Ecologist, dar din pricina unei gafe a fost nevoit să marcheze pe atunci o retragere timpurie. De asemenea, a revenit în politică și ar putea să intre și în cursa pentru alegerile locale, ca reprezentant al PSD.

În ce partid politic s-a înscris artistul și ce plănuiește să facă

Cel care a dat vestea pe Facebook despre Ionuț Dolănescu a fost Corneliu Ștefan, liderul PSD de Dâmbovița. Din câte se pare, artistul va marca și o întoarcere în România, din SUA, prin înscrierea în politică.

„Ionuț Dolănescu se întoarce acasă! Oamenii buni fac întodeauna echipă“, a transmis Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița, pe Facebook. Acesta este și deputat în Parlamentul României.

”Este dâmboviţean şi s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru judeţul Dâmboviţa”, a mai susținut Corneliu Ştefan, potrivit ştiripesurse.ro.

„Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultura. Cred că Ionuţ Dolănescu este un brand naţional”, a mai răspuns liderul PSD când a fost întrebat dacă Ionuț Dolănescu va intra în cursa pentru alegerile locale din septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI