Decizia radicală luată de Andreea Marin. S-a lăudat în fața oamenilor. ”Tare bine ne simțim”

Badea Violeta 21.01.2022, 13:30

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Ambițioasă, hotărâtă și o perfecționistă în adevăratul sens al cuvântului, frumoasa vedetă a demonstrat, de-a lungul timpului, că poate obține orice își propune. Recent, moderatoarea le-a dezvăluit fanilor săi că a decis să facă o schimbare radicală în viața sa. Iată prin ce transformare incredibilă trece!

Schimbare radicală în viața Andreei Marin

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio introducere. Frumoasa vedetă, în vârstă de 47 de ani, a reuşit tot timpul să îşi surprindă admiratorii atât prin înţelepciunea de care dă dovadă cât şi prin apariţiile ei unice.

Spre deosebire de alte nume sonore din showbiz-ul românesc, Andreea Marin are o naturalețe aparte și un stil vestimentar decent, care însă reușește să-i pună în valoare trăsăturile fizice superbe.

Recent, bruneta le-a mărturisit internauților că trece  printr-o transformare incredibilă de o săptămână. Cu toate că vorbim de un timp scurt, fosta zână a surprizelor s-a lăudat internauților că a scăpat deja de trei kilograme, dând dovadă de o voință de fier și o perseverență incredibilă.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos?

Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim!

3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă! Duminică plăcută, un gând bun!”, a precizat Andreea Marin, pe pagina sa de Instagram.

Vedeta a scris aceste cuvinte în dreptul unei imagini în care prepară o supă de legume, semn că acest tip de mâncare s-a dovedit a fi eficient în lupta pe care o duce prezentatoarea TV cu kilogramele în plus.

Andreea Marin, dieta cu supa

Andreea Marin, despre o colaborare cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a vorbit, recent, despre o posibilă colaborare cu fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr. Spre surprinderea multora, vedeta nu exclude varianta de a lucra la un proiect cu tatăl fiicei sale.

„Nu am facut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a dezvăluit prezentatoarea TV la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Amintim că cei doi au fost căsătoriți între anii 2006 – 2013. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au împreună și o fiică, pe nume Violeta. Micuța a venit pe lume în anul 2007, iar șase ani mai târziu, cuplul anunța separarea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...