Decizia pe care au luat-o medicii pentru Mioara Roman. Fiica, Oana, nu are voie nici să o vadă

Andreea Bisinicu 19.01.2021, 09:28
Decizia pe care au luat-o medicii pentru Mioara Roman. Fiica, Oana, nu are voie nici să o vadă

Decizia pe care au luat-o medicii pentru Mioara Roman. Fiica, Oana, nu are voie nici să o vadă. În urma unor analize detaliate realizate în ultimele zile, Mioara Roman a ajuns la spital, unde doctorii vor să o opereze de urgență. Ce s-a întâmplat cu mama Oanei și a Catincăi Roman. De ce boală gravă suferă femeia în vârstă de 80 de ani. Când va fi supusă Mioara Roman unei intervenții chirurgicale.

Decizia pe care au luat-o medicii pentru Mioara Roman

Catinca și Oana Roman trec prin momente cumplite, acum, când sănătatea mamei lor este foarte șubredă. După ce i-au făcut analize amănunțite Mioarei Roman, doctorii s-au arătat îngrijorați de starea de sănătate a femeii în vârstă de 80 de ani și au decis să o opereze deîndată. Care este motivul? Se pare că Mioara Roman suferă de Parkinson și, în ultima vreme, s-a simțit din ce în ce mai rău. Starea bolii este destul de avansată. Mama Oanei și a Catincăi Roman va fi operată în decursul zilei de miercuri, 20 ianuarie, din cauza unor complicații la bilă, o procedură care nu mai poate fi amânată:

„Mama va fi operată miercuri, iar vineri doctorii îi vor da drumul din spital. Are piatră la bilă, însă din cauză că e foarte mare, îi vor scoate colecistul cu totul. Bine că nu a fost ceva mai grav”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru click.ro 

Mioara Roman este foarte apropiata de fiicele sale Oana si Catinca
Mioara Roman este foarte apropiata de fiicele sale Oana si Catinca

Mioara Roman va fi operată de urgență, miercuri, 20 ianuarie

Oana Roman, fiica cea mică a Mioarei, a declarat, într-o postare publică de pe Instagram, că mama ei va va suferi o internvenție laparoscopică, pentru a-i îndepărta colecistul care o deranjează de ceva timp. Vedeta și-a internat mama în spital, pe 13 ianuarie, iar în urma unor investigașii amănunțite, medicii i-au spus fostei soții a lui Marius Elisei că părintele său trebuie supus unei intervenții chirurgicale imediate.

„Trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă. Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, declara Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Aceasta nu este singura sperietură prin care a trecut Oana Roman, în ultima vreme. În urmă cu o săptămână, vedeta le împărtășea fanilor săi de pe Instagram cum a ajuns la spital cu fetița ei, Isabela. Copilul avea febră și frisoane, iar medicii i-au dat un tratament pentru a-i calma durerile de stomac.

Urmăriți Impact.ro și pe