Decizia neaşteptată luată de fiul Corneliei Catanga, după moartea cântăreţei. Ce are de gând să facă acum Alex Pădureanu

Iancu Andreea 05.06.2021, 12:32
Decizia neaşteptată luată de fiul Corneliei Catanga, după moartea cântăreţei. Ce are de gând să facă acum Alex Pădureanu

Familia Pădureanu încă nu a trecut peste pierderea suferită, după ce una dintre cele mai mari artiste de muzică lăutărească s-a stins din viață. Moartea cântăreței l-a făcut însă pe Alex Pădureanu să se ambiționeze, motiv pentru care fiul Corneliei Catanga a luat o decizie neașteptată. Tânărul, care locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, venise în țară atunci când mama sa a început să se simtă rău pentru a-i fi alături.

Care este decizia luată de fiul Corneliei Catanga, după moartea artistei

Alex Pădureanu trăiește de o perioadă de timp în America, acolo unde a încercat să își construiască o carieră. Însă vestea că mama sa, Cornelia Catanga, s-a îmbolnăvit l-a făcut să se întoarcă în România. Acesta i-a fost alături părintelui său, până în ultima clipă. După o perioadă dificilă, pe care încă încearcă să o depășească, dorul de mama sa l-a determinat pe fiul Corneliei Catanga să ia o decizie neașteptată, după moartea cântăreței.

Deși se descurcă greu din punct de vedere financiar, Alex are norocul de a fi întâlnit o fată cu care are o relație în SUA și care îl susține, după cum mărturisea Aurel Pădureanu, tatăl tânărului. În plus, este foarte posibil ca fiul Corneliei Catanga să revină în America, acolo unde și-a făcut deja un rost. De asemenea, tânărul are în plan să îi îndeplinească cea mai arzătoare dorință a mamei sale.

El vorbește cu o fată din America și o să vină ea în octombrie și peste câteva luni o să plece cu ea. Sper la anul să plece în Statele Unite, a declarat Aurel Pădureanu într-o emisiune tv.

Care este decizia luată de fiul Corneliei Catanga, Alex Pădureanu, după moartea mamei sale
Alexandru Pădureanu alături de mama sa, Cornelia Catanga

Își dorește să își continue cariera de dragul mamei sale

Pentru că marea artistă a muzicii lăutărești a îmbrățișat această carieră și fiul său îi calcă pe urme. Alexandru Pădureanu a învățat de mic să cânte la numeroase instrumente, mama sa plănuind pentru el o carieră în domeniul muzical. Acesta este și motivul pentru care l-a susținut să meargă în SUA, acolo unde tânărul a și cunoscut o serie de oameni influenți. Fiul Corneliei Catanga a decis să îi îndeplinească dorința cea mai mare a mamei sale și a promis să se întoarcă în America, acolo unde va pune bazele unei cariere de succes.

Ceea ce pot să fac este ca eu să-i satisfac dorințele mamei mele și să îmi continui cariera. Pe ea o face cea mai fericită atunci când eu cânt. O să plec pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele, ca eu să plec și să-mi continui cariera. Mereu îmi zicea:” Mamă, dacă nu-ți continui cariera și nu ajungi numărul 1 nu știu ce mă fac cu tine”, zice: ”Te spânzur!”, așa mi-a spus, a mărturisit Alex Pădureanu, în cadrul aceleiași emisiuni.

Cornelia Catanga s-a stins din viață, după o luptă cu Covid-19

Artista de muzică lăutărească pleca dintre noi în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani. Cornelia Catanga fusese diagnostică cu coronavirus, însă a ales să se trateze o perioadă acasă. Din păcate, starea sa de sănătate s-a agravat, dat fiind faptul că artista suferea și de alte afecțiuni. Astfel, ea a ajuns de urgență la spital, fiind internată la Spitalul Universitar din București. Din păcate, un stop cardiovascular i-a fost fatal, iar artista s-a stins din viață la scurt timp.

Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook, anunțând tragedia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...