Decizia neaşteptată luată de Cătălin Măruță de curând. A făcut anunţul chiar în emisiune

Ioana Bucur 21.05.2021, 17:52
Decizia neaşteptată luată de Cătălin Măruță de curând. A făcut anunţul chiar în emisiune

Simpaticul prezentator tocmai a anunțat că va face un pas important, pe care îl amână de prea mult timp. Care este decizia neașteptată luată de Cătălin Măruță de curând. Totul s-a întâmplat în direct, chiar a începutul emisiunii de la PRO TV.

Decizia neaşteptată luată de Cătălin Măruță de curând

Pentru cei mai mulți, prima zi dintr-un nou an este momentul în care ne facem promisiuni pe care, din nefericire, nu avem cum să le onorăm, acestea fiind legate, cel mai des de dietă, slăbit sau mers la sală. Astăzi, chiar de ziua sa de nume, simpaticul prezentator a făcut un anunț surprinzător. Decizia neaşteptată luată de Cătălin Măruță i-a luat prin surprindere până și pe colegii săi de la emsiune, care îi pregătiseră o surpriză „interzisă”. Soțul Andrei este pus pe fapte mari și vrea să se transforme înainte de vacanța de vară, așa că a intrat la dietă.

„Am intrat la dietă. Mereu am încercat, dar am avut perioada cu cozonacii, fie alte bunătăți. Toată lumea știe că sunt un gurmand de fel, îmi e greu să mă abțin. Dar trebuie!”, a spus Cătălin Măruță.

Evident, în momentul în care în fața lui a apărut un platou uriaș, cu mici, pregătit de colegii săi de la emisiune, gazda „La Măruță” și-a mai îndulcit puțin discursul: „Mamă, cum miros micii ăștia. Îmi ploua în gură, i-ai de aici. Poate pe pauză o să iau și eu 2-3 mici”, a zis apoi Cătălin Măruță.

Decizia neaşteptată luată de Cătălin Măruță de curând
Andra si Catalin Maruta

Familia Măruță, la dietă

În familia Măruță se slăbește în echipă, se pare. Andra a intrat și ea, de curând, la regim, după ce a început să se speculeze că ar fi, din nou, însărcinată.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a spus Andra, în urmă cu o lună de zile.

Jurata de la Românii au talent s-a pus serios pe treabă, schimbându-și obiceiurile alimentare și respectând un program strict de antrenamente.

„Am reînceput sportul acasă, am început dieta, mai multă apă mai puțină mâncare, dar am mese regulate.”, le-a spus Andra fanilor săi de pe Instagram.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...