Decizia neașteptată a lui Cristi Borcea în relația cu fosta soție, Mihaela. E clar, așa păstrează armonia în familie

Ioana Bucur 30.06.2022, 21:04
Decizia neașteptată a lui Cristi Borcea în relația cu fosta soție, Mihaela. E clar, așa păstrează armonia în familie

Afaceristul este celebru în România și pentru cuceririle sale. Are nouă copii cu patru femei și pare că a descoperit secretul armoniei în familie, chiar și când vorbim despre una neobișnuită. Aceasta este decizia neașteptată a lui Cristi Borcea cu privire la fosta sa soție, Mihaela. Cei doi au fost căsătoriți timp de două decenii.

Cristi Borcea, decizie cu privire la fosta sa soție

Cristi Borcea este cunoscut publicului de la noi din țară nu doar pentru afacerile în care este implicat, ci și prin cuceririle pe care le-a făcut în rândul reprezentantelor sexului frumos. Fostul acționar de la Dinamo are nouă copii cu patru femei. Cu toate că pare o situație dificilă, se pare că afaceristul a descoperit secretul armoniei în relațiile cu fostele sale partenere de viață.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de aproape opt ani și sunt părinții a trei copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Alina Vidican i-a dăruit tot doi copii, Alexandru și Gloria. Borcea mai are o fetiță și din relația cu Simona Voiculescu.

Una dintre investițiile ce îi aduc profituri frumoase este un hotel de trei stele de pe litoralul românesc, din stațiunea Olimp, așa cum reiese din datele făcute publice după întrunirea Adunării Generale a Acționarilor, și la care fosta soție, Mihaela, deține 21% din acțiuni, semn că afaceristul are mare încredere în fosta sa soție.

Hotelul, care are 12 apartamente, 12 camere triple și 186 de camere duble, se mândrește cu o piscină unică în România:

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a explicat Mihaela Borcea, pe o platformă de social media.

Decizia neașteptată a lui Cristi Borcea în relația cu fosta soție, Mihaela. E clar, așa păstrează armonia în familie
Cristi Borcea

Mihaela Borcea, mandat prelungit

Potrivit jurnaliştilor de la ziuaconstanta.ro, profitul înregistrat în 2021 depăşeşte 450.000 de lei, adică în jur de 90.000 de euro, o sumă impresionantă, în condițiile pierderilor suferite în domeniu din pricina pandemiei de Covid-19.

Fostei soții a lui Cristi Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma fostului ei soţ de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027.

„Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, susţine sursa citată anterior.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...