Decizia lui Pepe, după ce fosta sa soție a născut. Artistul a făcut un gest total neașteptat

Ana Anitoiu 15.06.2022, 15:01
Decizia lui Pepe, după ce fosta sa soție a născut. Artistul a făcut un gest total neașteptat

Pepe și-a impresionat fanii cu decizia pe care a luat-o după ce fosta sa soție a născut. Artistul a făcut un gest total neașteptat pentru Raluca Pastramă, alături de care are două fiice și după care a suferit, când ea a decis să pună capăt căsniciei.

Raluca Pastramă a născut o fetiță

Raluca Pastramă a devenit mamă pentru cea de-a treia oară. La scurt timp după ce a născut, actualul ei soț, omul de afaceri arab Ibrahim, a publicat o fotografie cu fiica lor. Bărbatul a dezvăluit și ce nume va purta copila.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! Maryam”, a fost mesajul pe care actualul soț al Ralucăi Pastramă l-a publicat, în urmă cu două zile, pe Instagram.

Maryam este varianta în arabă a numelui Maria. Conform specialiștilor, acesta are câteva semnificații speciale – „iubită, îndrăgită, dragoste, copil mult dorit și stea de mare”.

Decizia lui Pepe dupa ce fosta sa sotie a nascut
Raluca Pastrama a devenit din nou mama, cu actualul ei sot

Ce decizie a luat Pepe după ce a născut Raluca Pastramă

După ce fosta sa soție a născut, Pepe a luat o decizie pentru care cele mai multe mame ar fi recunoscătoare. La rândul lui, cântărețul a devenit părinte pentru cea de-a treia oară, la data de 7 iunie, când actuala lui parteneră, Yasmine, a născut un băiat care va purta numele artistului.

În acest context, Pepe s-a gândit că atât partenera lui, cât și fosta lui soție, Raluca Pastramă, au nevoie în această perioadă de mai mult timp pentru a se odihni, a se recupera și a se obișnui cu noul rol pe care îl au.

Astfel, Pepe le-a luat pe fiicele sale și ale Ralucăi Pastramă, Rosa și Maria, și le-a dus departe de casă, într-o mică vacanță. Cântărețul merge și la sală împreună cu cele două fete și face alături de ele exerciții fizice.

Urmăriți Impact.ro și pe