Decizia lui Pepe, după ce fosta sa soție a născut. Artistul a făcut un gest total neașteptat

Ana Anitoiu 15.06.2022, 15:01
Decizia lui Pepe, după ce fosta sa soție a născut. Artistul a făcut un gest total neașteptat

Pepe și-a impresionat fanii cu decizia pe care a luat-o după ce fosta sa soție a născut. Artistul a făcut un gest total neașteptat pentru Raluca Pastramă, alături de care are două fiice și după care a suferit, când ea a decis să pună capăt căsniciei.

Raluca Pastramă a născut o fetiță

Raluca Pastramă a devenit mamă pentru cea de-a treia oară. La scurt timp după ce a născut, actualul ei soț, omul de afaceri arab Ibrahim, a publicat o fotografie cu fiica lor. Bărbatul a dezvăluit și ce nume va purta copila.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! Maryam”, a fost mesajul pe care actualul soț al Ralucăi Pastramă l-a publicat, în urmă cu două zile, pe Instagram.

Maryam este varianta în arabă a numelui Maria. Conform specialiștilor, acesta are câteva semnificații speciale – „iubită, îndrăgită, dragoste, copil mult dorit și stea de mare”.

Decizia lui Pepe dupa ce fosta sa sotie a nascut
Raluca Pastrama a devenit din nou mama, cu actualul ei sot

Ce decizie a luat Pepe după ce a născut Raluca Pastramă

După ce fosta sa soție a născut, Pepe a luat o decizie pentru care cele mai multe mame ar fi recunoscătoare. La rândul lui, cântărețul a devenit părinte pentru cea de-a treia oară, la data de 7 iunie, când actuala lui parteneră, Yasmine, a născut un băiat care va purta numele artistului.

În acest context, Pepe s-a gândit că atât partenera lui, cât și fosta lui soție, Raluca Pastramă, au nevoie în această perioadă de mai mult timp pentru a se odihni, a se recupera și a se obișnui cu noul rol pe care îl au.

Astfel, Pepe le-a luat pe fiicele sale și ale Ralucăi Pastramă, Rosa și Maria, și le-a dus departe de casă, într-o mică vacanță. Cântărețul merge și la sală împreună cu cele două fete și face alături de ele exerciții fizice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...