Decizia lui Armin Nicoară față de Claudia Puican. Ce s-a întâmplat între cei doi imediat după scandalul divorțului Georgianei Lobonț. „Am început să strâng”

Badea Violeta 24.01.2023, 14:55

La scurt timp după ce s-a aflat că Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș Ciciovan, ar urma să pună capăt casniciei, multă lume a comentat în mediul online, speculând chiar că motivul despărții dintre celebra cântăreață și partenerul său ar fi Armin Nicoară. Ulterior, saxofonistul a ieșit public și a negat această informație, dar acum a luat o decizie uluitoare. Iată ce se întâmplă, de fapt, între Armin Nicoară și Claudia Puican!

Ce se întâmplă între Armin Nicoară și Claudia Puican, după scandalul divorțului Georgianei Lobonț

Armin Nicoară a negat faptul că ar avea vreo implicare în divorțul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Mai mult decât atât, celebrul saxofonist a mărturisit că își iubește enorm soția și nu ar schimba-o cu nicio altă femeie din lume.

Acum, artistul a luat decizia de a-i și demonstra acest lucru parteneri sale. Așadar, Armin Nicoară s-a făcut bărbat de casă și a început să o ajute la treburile casnice pe partenera sa de viață.

„Da, suntem bine! Chiar acum mi-am dat seama că trebuie să o ajut în casă. Am început să strâng hainele, să le scot de la spălat. Fac toate cele, pentru că am văzut că ea face foarte multe pentru mine, adică s-a dus în piață, a făcut cumpărături și mi-am dat seama că trebuie să o ajut și eu, pentru că și azi dimineață s-a trezit cu mine să mă ducă la analize”, a declarat cunoscutul saxofonist pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și Pactul nebănuit dintre Armin Nicoară și nașa Georgiana Lobonț. „Suntem pe aceeași lungime de undă”!

armin nicoara si claudia puican 1
Armin Nicoară și Claudia Puican

„Trebuie să îi arăt că o iubesc”

Totodată, Armin Nicoară a precizat că are sentimente puternice pentru partenera sa de viață și consideră că și el trebuie să o ajute la treburile casnice, mai ales că aceasta face sacrificii uriașe pentru el.

„Ea mă iubește foarte mult, eu o iubesc foarte mult și trebuie să îi arăt că o iubesc și să o ajut și eu cu treburile casnice, pentru că face foarte multe pentru mine”, a mai declarat artistul, conform aceleiași surse.

Citește și Armin Nicoară a trecut de la nașa Georgiana Lobonț la o blondă superbă. Soția sa, Claudia, l-a prins în fapt. „Cine e, Doamne, blondina”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...