Decizia luată de şefii de la Antena 1 cu privire la Mirela Vaida. Ce se întâmplă de azi cu emisiunea „Acces Direct”

Badea Violeta 10.01.2022, 16:32
Decizia luată de şefii de la Antena 1 cu privire la Mirela Vaida. Ce se întâmplă de azi cu emisiunea „Acces Direct”

Anunț important pentru telespectatorii Acces Direct! Mirela Vaida va da astăzi, 10 ianuarie, startul unui nou sezon al emisiunii. Așa cum șefii de la Antena 1 au anunțat anterior, show-ul va putea fi urmărit pe două posturi ale trustului. Este vorba despre Antena 1 și Antena Stars. Iată de la ce oră va începe emisiunea atât de așteptată de către români!

Acces Direct revine pe micile ecrane

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Acces Direct! Show-ul prezentat de Mirela Vaida revine astăzi, 10 ianuarie, cu un nou sezon exploziv. O altă veste bună pentru telespectatorii fideli ai acestei producții este aceea că durata emisiunii va fi de trei ore și va fi împărțită astfel: o oră la Antena 1 și două ore la Antena Stars.

Așadar, Mirela Vaida le va da întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la Antena 1, unde vreme de o oră, alături de invitaţii săi, va dezbate tot felul de situaţii de viaţă și va prezenta, în premieră, poveşti spectaculoase de iubire, dar şi subiectele mondene ale momentului. Ulterior, îndrăgita prezentatoare va putea fi văzută la Antena Stars, de la ora 17:00.

„Revenim în forță cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice și mai mulți invitați.

De asemenea, vom avea mai mulți reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la fața locului.

Ne vedem de la ora 16:00, pe Antena 1, pentru ca de la ora 17:00 să vă dăm întâlnire pe Antena Stars”, anunța gazda show-ului Acces Direct.

Acces Direct revine pe micile ecrane
Acces Direct revine pe micile ecrane

Unde s-a relaxat Mirela Vaida

Mirela Vaida și soțul ei au ales o destinație exotică pentru a petrece Revelionul. Prezentatoarea TV a vrut să scape de temperaturile scăzute din România și a plecat în Madeira, acolo unde se bucură de 25 de grade Celsius.

„Am descoperit, în fiecare zi, Insula #Madeira.. Azi, coasta de est! O insulă sălbatică, cochetă, rebelă și, totuși, extrem de dezvoltată și de… „educata”! Am plecat dimineața de pe plajă, de lângă ocean, și în 20 minute eram la 1820 m altitudine, unde abia puteai să te ții pe picioare din cauza vântului!

O insulă a extremelor, cu vegetație luxuriantă, păduri de dafini și eucalipți sau cu stânci aride, roșii, vulcanice, arse de soare! Cu căsuțe colorate, tradiționale sau vile impozante, cu mâncare bună și ocean cât vezi cu ochii! Când nu mai știu ce zi a săptămânii e azi, înseamnă că m-am deconectat! ???

Cred că merg pe promenada Atlanticului să văd și apusul de soare! Vă îmbrățișez cu drag!! ♥️?? Vă transmit toate gândurile bune!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

După o așa vacanță, Mirela Vaida e pregătită să aducă cele mai noi subiecte în cadrul emisiunii sale. Cu siguranță, gazda show-ului le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...