Decizia luată de poliţişti în cazul maşinilor vopsite la podul Otopeni. Ce vor fi nevoiţi să facă acum şoferii păgubiţi

Iancu Andreea 21.05.2022, 16:40
Decizia luată de poliţişti în cazul maşinilor vopsite la podul Otopeni. Ce vor fi nevoiţi să facă acum şoferii păgubiţi

În urmă cu o zi, muncitorii care se ocupă de întreținerea drumurilor au vopsit balustradele podului Otopeni, stârnind un adevărat haos. Aceștia au reușit să execute lucrarea, însă au făcut o ispravă care a devenit virală pe rețelele de socializare. Mașinile parcate sub podul Otopeni au fost și ele vopsite la pachet cu balustrada. După ce au fost păgubiți, șoferii au fost uimiți ulterior de decizia luată de polițiști. Nimeni nu se aștepta la o așa hotărâre.

Scandalul mașinilor vopsite de la podul Otopeni

Muncitorii care se ocupă de întreținerea drumurilor din Otopeni au reușit să vopsească balustradele podului cu tot cu mașinile parcate sub el. Însă finalul activității lor a devenit viral pe internet, după ce un șofer a dezvăluit imagini pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova imagini cu balustradele și mașinile afectate de vopseaua roșie. În imagini se observă cum vopseaua roșie a ajuns de pe balustrade pe mașinile parcate sub pod. 

„Dacă aveți prieteni sau neamuri care au lăsat mașina sub pod la Otopeni, anunțați că trebuie să își schimbe talonul. Au vopsit balustrada podului și toate mașinile de sub el”, a scris șoferul în postare.

Ce decizie au luat polițiștii în cazul mașinilor vopsite la podul Otopeni
Vopsirea podului Otopeni a produs avarii serioase mașinilor parcate
foto: Facebook/ Info Trafic Prahova

Un șofer aflat în trecere pe lângă podul Otopeni a avut ghinionul de a se trezi cu vopseaua pe mașină, direct în drumul său. El a depus o plângere la poliția din orașul ilfovean. Conform acestuia, vopseaua a ajuns pe mașină în momentul în care acesta a trecut pe sub podul de lângă Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

„La data de 20 mai a.c., în jurul orelor 16:45 s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Otopeni un bărbat, care a sesizat faptul că, în cursul zilei de astăzi, a observat pe autoturismul său, parcat la adresa de domiciliu, mai multe pete de vopsea, despre care susține că ar fi fost produse la data de 18 mai a.c., în jurul orelor 22:00, în timp ce întorcea sub podul situat lângă aeroportul din Otopeni, de către niște persoane care vopseau gardurile din această zonă.

În prezent polițiștii orașului Otopeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Facem precizarea că, până la acest moment nu au fost formulate alte plângeri penale privind distrugerea unor autoturisme, prin vopsire, parcate sub podul de lângă Aeroportul Henri Coandă din Otopeni”, a transmis Poliția din Otopeni.

Ce decizie au luat polițiștii în cazul mașinilor vopsite la podul Otopeni
Șoferii au fost uimiți să descopere amenda stabilită de polițiști

Ce decizie au luat polițiștii în cazul șoferilor păgubiți

După ce s-au trezit cu mașinile distruse de vopseaua de pe balustrade, șoferii afectați au avut o surpriză uriașă când au ajuns în parcare. Aceștia s-au trezit cu o amendă în geam, polițiștii rutieri stabilind că șoferii au parcat neregulamentar sub podul de la Otopeni.

Pentru că au parcat neregulamentar, aceștia s-au ales cu o amendă de două puncte, fiecare punct reprezentând 145 de lei. Practic, aceștia s-au ales cu două probleme, banii ce trebuie cheltuiți pe vopsirea mașinii și de cealaltă parte amenzile. Între timp, proprietarii sunt așteptați să își ridice autoturismele.

Urmăriți Impact.ro și pe