EXCLUSIV

Decizia luată de Nicoleta Luciu după ce televiziunile s-au bătut în oferte pentru ea. Ce a stabilit împreună cu Zsolt Csergo (Exclusiv)

Iancu Andreea 18.01.2022, 19:02

Nicoleta Luciu este una dintre prezențele feminine din showbiz care făceau furori în urmă cu mai mulți ani. Deși vedeta a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, concentrându-se pe viața de mamă și soție, aceasta ar fi primit mai multe oferte de la televiziunile din România, în speranța că va reveni pe sticlă. După o perioadă în care a cântărit totul împreună cu soțul său, Zsolt Csergo, Nicoleta Luciu a anunțat care este decizia pe care a luat-o. Există vreo șansă să o revedem pe vedetă pe micile ecrane?!

Ce decizie a luat Nicoleta Luciu după ce a primit mai multe oferte din televiziune

După o carieră de succes, în care a activat ca actriță, fotomodel și cântăreață, dar și asistent TV, Nicoleta Luciu a ales să se ocupe de familie și să se concentreze pe creșterea micuților săi. Astăzi, cei patru copii ai vedetei, Zsolt, în vârstă de 14 ani, precum și tripleții Karol, Kevin și Kim, de 11 ani fiecare, au parte de atenția totală a mamei lor. Totuși, Nicoleta Luciu a primit și multe oferte de la televiziunile din România, în speranța că va reveni pe micul ecran.

La 41 de ani, vedeta nu este nici pe departe la finalul carierei sale, iar faptul că a ales să se retragă pentru viața de familie nu o face mai puțin dorită de posturile de televiziune. După ce a primit mai multe mesaje, în ultima vreme, care îi solicitau să se gândească la o revenire, Nicoleta și soțul său, Zsolt Csergo, au trecut la discuții. Cei doi au luat în considerare vârsta celor mici precum și eventuala reîntoarcere în televiziune.

Decizia luată de Nicoleta Luciu după ce televiziunile i-au făcut mai multe oferte
Nicoleta Luciu și soțul său, Zsolt Csergo

„Cei doi soți au pus cu atenție în balanță toate variantele și eventuala întoarcere a Nicoletei pe sticlă nu a reușit să ia fața alternativei. Totul a fost cântărit cu grijă, cum se spune pe la noi, dar interesul copiilor a primat mai mult. Inclusiv instinctele materne au fost mai puternice decât dorința de a reveni sub lumina reflectoarelor.

Discuția, purtată foarte franc, a determinat-o chiar pe Nicoleta să se întrebe dacă ar mai avea vreun cuvânt de spus generației celei mai tinere, care nu a prins-o pe sticlă, însă soțul ei i-ar fi replicat că își face griji degeaba.”, au precizat surse din anturajul celor doi soți, pentru playtech.ro.

Reacția vedetei în legătură cu această situație

Chiar dacă a pus în balanță revenirea în televiziune și a optat pentru a rămâne alături de familie, nici ofertele primite nu au fost suficient de convingătoare pentru a o determina pe Nicoleta să ia o decizie fermă. Chiar și așa, cei doi soți nu omit complet posibilitatea revenirii, la un moment dat, pe micul ecran.

„Plus că nici ofertele nu sunt extrem de tentante. Pe de altă parte, cei doi au lăsat oarecum deschis subiectul. Fiindcă situația s-ar putea schimba cu repeziciune și să apară o nouă ofertă, mult mai atractivă decât cele vehiculate în ultimele săptămâni. În acest caz e posibil ca totul să se schimbe și decizia privind viitorul profesional al Nicoletei Luciu să intre într-o altă zodie!”, au adăugat aceleași surse.

Decizia luată de Nicoleta Luciu după ce televiziunile i-au făcut mai multe oferte
Nicoleta Luciu s-a concentrat pe viața de familie în ultimii ani

Pentru că cei patru copii ai cuplului se află la o vârstă care presupune o atenție sporită, fiind vorba despre apropierea de adolescență, Nicoleta a hotărât să rămână alături de ei. Chiar dacă toți cei patru au crescut de la momentul la care actrița s-a retras din televiziune, aceștia reprezintă în continuare o prioritate pentru părinții lor și mai cu seamă pentru Nicoleta Luciu.

„Nu vă pot oferi niciun răspuns, fiindcă evit să mai vorbesc cu presa în ultima vreme. Sau dacă o fac, o fac foarte rar și pe subiecte care au într-adevăr importanță pentru mine și familia mea. Dacă va fi ceva legat de viitorul meu profesional, atunci voi mediatiza acest lucru!”, a menționat Nicoleta Luciu, contactată fiind telefonic.

Deocamdată, vedeta a decis să rămână alături de copiii săi și să se axeze în continuare pe viața de familie, până când va apărea un proiect tentant pentru ca aceasta să revină în atenția publicului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...