Decizia luată de interlopi după ce Nicolae Duduianu a murit. Surpriza din partea autorităților (Exclusiv)

Stan Filon 02.12.2020, 14:24
Decizia luată de interlopi după ce Nicolae Duduianu a murit. Surpriza din partea autorităților (Exclusiv)

Clanul Duduianu a fost lovit din nou de soartă! Liderul grupării infracționale, seniorul Nicolae Duduianu, a murit în urma unui infarct, aflat după gratii. Acesta avea 77 de ani și mai avea o singură lună de pedeapsă. Se afla în închisoare după ce a încercat să calce intenționat cu mașina un bărbat aflat pe trecerea de pietoni.

Penitenciarul le-a făcut o surpriză neplăcută copiilor lui Nicolae Duduianu

Clanul Duduianu este din nou în doliu, după trecerea la cele veșnice a liderului Nicolae Duduianu. Acesta a suferit un infarct și a fost dus la spital. Bătrânul interlop a fost dus de urgență la spitalul penitenciarului, acolo unde medicii au încercat resuscitarea acestuia, dar fără succes. Nicolaie Duduianu avea 77 de ani și mai suferea și de alte afecțiuni, la momentul decesului. În plus, mai suferise un infarct când a aflat că fiul său a fost ucis.

Ceilalți doi copii ai săi, Grațian și Ciprian Duduianu, aflați și ei în închisoare, au vrut să-și conducă tatăl pe ultimul drum. În acest sens, cei doi au făcut cerere în această dimineață să li se permită să meargă la înmormantarea tatălui lor, dar le-a fost respinsă. Conducerea penitenciarului și-a motivat decizia prin faptul că suntem în plină pandemie de coronavirus, iar cei doi deținuți pot aduce virusul în penitenciar, scrie Playtech.ro.

Surpriza neplacuta din partea penitenciarului pentru copiii lui Nicolae Duduianu
Surpriza neplacuta din partea penitenciarului pentru copiii lui Nicolae Duduianu

Nicolae Duduianu a murit cu un foc în inimă

Nenorocirea vine la numai 4 luni după ce Emi Pian a fost ucis. Incidentul a avut loc la o partidă de barbut, unde Emi Pian, cât și criminalul său se aflau acolo pentru a oferi bani cu camătă celor aflați în nevoie de bani. Chiar de la acest lucru s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat rapid, Emi Pian fiind lovit cu cuțitul. A murit în drum spre spital, în brațele fraților săi.

Tată lor, Nicolae Duduianu a făcut infarct la aflarea veștii, dar atunci a scăpat cu viață. Bărbatul le-a cerut membrilor familiei sale răzbunare, dar a murit cu un foc în inimă. Nu a putut să-și conducă fiul pe ultimul drum, iar penitenciarul i-a refuzat nu mai puțin de 9 cereri de atunci. Ar fi vrut să meargă, totuși, la mormântul fiului său pentru a-i aprinde o lumânare. Acesta va fi acum înmormântat alături de Emi Pian.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...