Decizia luată de Ilie Năstase și Ioana Simion. Se anunță divorțul anului 2023 în lumea mondenă

Mihnea Tălău 17.03.2023, 19:50
Decizia luată de Ilie Năstase și Ioana Simion. Se anunță divorțul anului 2023 în lumea mondenă

Căsnicia dintre Ioana și Ilie Năstase a fost una cu năbădăi, iar în prezent relația scârțâie din temelii. Deși cei doi sunt căsătoriți de trei ani, nu mai locuiesc împreună. Relație este mai rece pe zi ce trece, fapt recunoscut chiar de Ioana Năstase.

”Aș avea să spun despre tot ce se întâmplă între noi doi”

În viața celor doi au existat și clipe mai dificile când au fost la un pas de divorț. Se pare însă că nici în prezente lucrurile nu sunt departe de acest deznodământ

„Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic. Ne-am întâlnit la acea cafenea în Băneasa pentru că eu acolo îmi servesc cafeluța și de multe ori acolo îmi pun ordine în gânduri. Nu l-am lăsat în urmă atunci pe Ilie. El s-a dat jos mai greu din mașină și a venit după mine. Trebuia să mă întâlnesc cu cineva care se ocupă de căluțul meu dacă pot să îi zic așa. A stat și Ilie atunci cu mine, a băut și el un ceai și cam atâta tot”, a povestit Ioana pentru Click.

Ioana Nastase, prima reactie dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan

”Eu văd altfel o căsnicie”

Ioana (Simion) Năstase a recunoscut că există ”nepotriviri” în relația de cuplu. Spre exemplu, de ziua femeii, fostul tenismen nu i-a oferit niciun buchet de flori. Ea a petrecut ziua de 8 martie, la Brașov, în compania căluțului său.

„Ilie nu mi-a făcut nimic de 8 Martie. Nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă, nu mă mai surprinde nimic de la el. Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie.

O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual”, a declarat ea.

Cu toate acestea, bruneta nu a dus lipsă de flori. Ea a mărturisit că a primit un buchet de 151 de trandafiri de la un prieten de familie, fără a specifica cine este acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...