EXCLUSIV

Decizia luată de avocata țepuită de Monica Gabor. Cum a reușit să o păcălească fosta lui Irinel Columbeanu. „Am acte pentru toate cheltuielile”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 04.09.2022, 11:30

Avocata Tripona Murgu, căreia Monica Gabor are să-i achite o datorie de 70.000 de euro speră ca într-o bună zi să-și recupereze măcar jumătate din această sumă, mai precis cheltuielile făcute cu deplasările cu avionul din Timișoara până în capitală, cu cazarea la hotel și alte acte întocmite. Pentru a nu se prescrie fapta, aceasta ne-a mărturisit că din trei în trei ani își reînnoiește cererea către judecătorul executoresc.

Decizia luată de avocata țepuită de Monica Gabor

Avocata Tripona Murgu nu dezarmează, chiar dacă au trecut ani de zile de când Monica Gabor a uitat să-i plătească onorariul după ce a prezentat-o în procesul de divorț și pentru custodia Irinei, câștigată la acea vreme de Irinel Columbeanu, în grija căruia a și rămas copila. Suma pe care o are de recuperat a ajuns la 70.000 de euro, reprezentând nu doar onorariul, cheltuielile de judecată, ci și penalitățile acumulate.

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma delizorie, de doar 4500 de lei. Aceea i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Probema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu.”, a spus Tripona Murgu pentru impact.ro.

Dispusă să renunțe la jumătate din sumă

Deși instanța a încuviințat procedeul de executare silită a fostei sale cliente, Tripona Murgu n-a reușit să-i găsească niciun leu în cont Monicăi, nici până în ziua de astăzi, deși a apelat la toate autoritățile și a făcut demersurile legale pentru a-și recupera datoria. Aceasta ne-a mărturisit că este dispusă să renunțe la jumătate din această sumă și că-și dorește să recupereze măcar cheltuielile făcute cu deplasările cu avionul din Timișoara până în capitală, cu cazarea la hotel și alte acte întocmite.

„Ar putea să spună că plătește măcar onoraiul din contract, fără dobândă și penalizări. Onorariul era de 43.000 de euro. O să mai întrebăm la executori, dacă s-a mai găsit ceva. Am acte pentru toate cheltuielile. De fiecare dată, eu mi-am plătit avionul din Timișoara până în București și invers, precum și cazarea la hotel. E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să continuăm. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil”, ne-a mai spus Tripona Murgu.

Avocata țepuită de Monica Gabor
Avocata țepuită de Monica Gabor

Urmează toate procedurile legale

Chiar dacă se pare că are șanse mici să recupereze vreun leuț din datoria imensă care s-a strâns, avocata urmează și acum toate procedurile pentru ca fapta să nu se prescrie.

„Din trei în trei ani fac cerere la executorul judecătoresc pentru a nu se prescrie faptele. Acestea sunt procedurile. În momentul în care în conturile oficiale îi va intra vreo sumă, oricât de mică, atunci va fi executată silit”, a completa avocata.

Este deja cunoscut faptul că Monica Gabor se lăfăie în lux, într-o vilă de cinci stele din Malibu, se plimbă în limuzine de peste 200.000 de euro, dar cu toate acestea nu are niciun cont pe numele său.

Urmăriți Impact.ro și pe