Decizia judecătorilor a venit ca un trăznet pentru Alex Bodi. Ce se întâmplă acum cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Stan Filon 24.11.2020, 08:43
Decizia judecătorilor a venit ca un trăznet pentru Alex Bodi. Ce se întâmplă acum cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Vești proaste pentru Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu! Magistrații îl consideră un real pericol, astfel încât aceștia au respins cererea avocaților lui, care doreau ca clientul lor să fie cercetat în stare de libertate. Așadar, Alex Bodi va fi cercetat în stare de arest, unde a se află deja de două săptămâni.

Alex Bodi rămâne în arest. Magistrații i-au respins cererea de punere în libertate

Alex Bodi va rămâne în spatele gratiilor, potrivit ultimei decizii luate de megistrații de la Tribunalul Dolj. Contestația avocaților afaceristului, conform căreia cerea să fie eliberat a fost respinsă. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost reținut în urmă cu două săptămâni de la vila sa de lux din Mediaș. El a fost luat de către mai mulți mascați DIICOT și procurori, în data de 12 octombrie, într-un dosar deschis pentru trafic de persoane și proxenetism.

Mulți se întrebau cu ce seocupă Alex Bodi, de este atât de bogat. Oficial, era mâna dreaptă a unui milionar croat și era văzut pe la negocieri la mine de aur prin Africa de Sud. Acum însă procurorii spun că alta era ocupația lui Alex Bodi. Potrivit procurorilor, acesta se ocupă cu proxenetismul și traficul de persoane de mai bine de 12 ani, motiv pentru care starea lui materială era una de invidiat. Afaceristul ar fi fost șeful unui grup infracțional organizat specializat, iar toți ceilalți complici ai lui au fost reținuți de către oamenii legii.

Alex Bodi ramane in arest
Alex Bodi ramane in arest

Acuzat de proxenetism

”Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor…”, acuză procurorii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...