Decizia incredibilă a lui Radu Palaniță: Ce are de gând să facă cu banii din premiul de la Românii au talent

Madlen Moraru 31.05.2020, 17:31

Lui Radu Palaniță încă îi e greu să se obișnuiască cu gândul că a câștigat ediția a 10-a a show-ului Românii au talent. Încă nu știe ce să facă cu banii, dar cert este că are de gând să ajute o familie nevoiașă.

Ce vrea Radu Palaniță să facă cu banii de premiu

În interviu acordat Pro TV, Radu Palaniță spune că e plecat, puțin, în altă dimensiune:

”În primul rând nu mi-a venit să cred. Nici acum nu-mi vine să cred. Cred că sunt plecat un pic în altă dimensiune. O să treacă o perioadă în care să mă obișnuiesc, totuși, cu ideea că am câștigat ediția 10 la Românii au talent”, a spus Radu.

Merge pe stradă și nu s epoate obișnui cu ideea că este recunoscut. face în continuare aceleșai lucruri pe carfe le-a făcut și până acum. Îi e foarte greu să facă față surprizei oamenilor atunci când îl recunosc.

”Lumea mă recunoaște, mă felicită .. Încerc să fac față, ca să spun așa. Pentru că, eu, fiind o persoană introvertită, o persoană căreia nu i-a plăcut să iasă în evidență, acum se întâmplă opusul” – spune câștigătorul ediției 10 a show-ului ”Românii au talent”.

Premiul de la Românii au talent i-au deschis lui Radu Palaniță apetitul pentru artă
Premiul de la Românii au talent i-au deschis lui Radu Palaniță apetitul pentru artă

Vrea să se dedice carierei de artist

Acum, Radu Palaniță stă într-o casă cu chirie. Are de gând să-și cumpere o casă pentru sine, iar cu restul are de gând să ajute o familie nevoiașă. Bineînțeles, nici prietenii, nici familia nu au fost uitați.

”M-am gândit, m-am gândit foarte bine ce o să fac cu banii, am mai spus-o. În primul rând o să-mi cumpăr o casă, eu locuind acum cu chirie. Pot să-mi ajut prietenii, familia în primul rând. Și chiar am să ajut o familie nevoiașă, o să caut un caz pe care să-l ajut.” – a mai spus Radu.

Acum, nu mai vrea să mai muncească la atelierul auto, ci ar vrea să dedice mai mult carierei de artist.

”Dacă până acum munca era prioritară și cântatul era un hobby, acum îmi doresc să se inverseze lucrurile. Și da, chiar aș vrea să profesez în această carieră muzicală.” – a ai spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe