Decizia greu de acceptat pe care Lora a luat-o. Mai rar aşa ambiţie: „Nu ştiu cine mai are nevoie de încurajare”

Badea Violeta 22.10.2021, 19:45

Lora a făcut astăzi un anunț pe o rețea de socializare. Îndrăgita cântăreață și-a anunțat fanii că a luat o decizie majoră. Puțini sunt cei care dau dovadă de o așa ambiție. Admiratorii au reacționat și au felicitat-o imediat!

Lora a făcut un anunț important pe internet

Lora este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu toate evenimentele importante din viața ei. Așa se face ca în urmă cu doar câteva ore, vedeta a anunțat că s-a lăsat de fumat de două luni.

Îmbracată sport și mândră peste măsură, celebra artistă le-a spus admiratorilor săi că a început să alerge din ce în ce mai mult după ce a renunțat la acest viciu.

Lora se declară foarte bucuroasă că a luat această hotărâre și îi îndeamnă și pe internauți să iasă afară pentru a face mișcare.

„De două luni nu mai fumez, asta e a cincea zi în care ies la alergat. În prima zi, m-am oprit după un minut şi am reuşit să alerg un kilometru şi jumătate.

Astăzi, am alergat 6 kilometri. Hainele mele încă miros a ţigara deşi nu mai fumez. Îmi apar bube pe faţă, dar nu trebuie să mă descurajez, cred că sunt toxinele eliminate din organism.

Dar mă bucur că am luat-o pe drumul ăsta. Nu ştiu cine mai are nevoie de încurajare, dar ieşiţi afară şi alergaţi!”, a spus Lora, la InstaStory.

Lora s-a lasat de fumat 1
Lora s-a lasat de fumat 1

Lora a adoptat un urs

Lora a povestit în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, că a vizitat Rezervația de Urși de la Zărnești și a adoptat un urs.

Însă, vedeta nu a luat animalul acasă, ci se va ocupa doar de îngrijirea acestuia. Mai exact, vedeta va dona o sumă de bani pentru hrana ursului.

„Betsy e foarte retrasă. Am mers special în Zărnești ca să adoptăm un urs. Nici eu nu am știut că pot face asta. Nu-l iei acasă. Urșii provin din niște medii în care au fost foarte abuzați. (…) Înainte să intrăm să vedem despre ce este vorba, oamenii de acolo au pus un filmuleț foarte trist și foarte real.

E trist că oamenii fac lucruri de genul acesta, după atâta educație. (…) Nu am știut că e pe bune și că poți să adopți un urs. Tu dai niște bani, iar oamenii de acolo se ocupă să le dea mâncare. Betsy, fata mea, este singura venită de peste hotare.

Este americancă. Ea a fost răpită din Europa de când era pui și a fost dusă la un circ în America. A fost salvată și adusă la Zărnești. Ea a fost hrănită doar cu fast-food, acum are mari probleme cu stomacul. Betsy nu vine la oameni. Pentru ei este foarte greu să se adapteze la sălbăticie”, a povestit Lora la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...