Decizia de ultimă oră luată de Kaufland. Este anunțată o super-afacere

Diana Dumitrache 04.08.2020, 12:03
Decizia de ultimă oră luată de Kaufland. Este anunțată o super-afacere

Retailerul german Kaufland intenţionează să deschidă un nou magazin. Liderul pieţei locale de comerţ alimentar cumpără un teren cu suprafața de 17.000 de metri pătrați. Este vorba despre un lot din cadrul West Park Retail Militari, de la retailerul german de materiale de construcții Hornbach.

Kaufland anunţă o super-afacere

Kaufland este în plină expansiune în Capitală. După ce a cumpărat un lot de 1,7 hectare de pe Strada Fabrica de Glucoză, care prelungește autostrada A3 până în zona de afaceri Pipera, gigantul a făcut o nouă achiziţie interesantă.

Terenul pentru care Kaufland a plătit circa 2,5 milioane de euro se află între magazinul Hornbach Militari și Jumbo. De asemenea, lotul este peste drum de rivalul Carrefour, care are în zonă cel mai mare hipermarket din rețea. Proprietatea vine în completarea noului magazin Lidl, inaugurat în iunie în cadrul complexului comercial West Park, scrie Profit.ro.

Decizia de ultimă oră luată de Kaufland. Este anunțată o super-afacere
Decizia de ultimă oră luată de Kaufland. Este anunțată o super-afacere

Terenul pe care fost deschis noul Lidl a fost cumpărat anul trecut de la grupul belgian Liebrecht & WooD, pentrul 1,5 milioane de euro. Kaufland și Lidl fac parte din grupul Schwarz, al șaselea cel mai mare retailer din lume după cifra de afaceri.

Unde se afla zonă comercială West Park

West Park este amplasat la kilometrul 13 pe Autostrada A1, imediat după terminarea cartierului Militari din Bucureşti. Complexul se întinde pe o suprafață de circa 250.000 metri pătrați.

Acesta găzduiește magazinele Hornbach, Kika, Jumbo, Lidl și Fashion House Outlet Centre. Construcția acestui proiect imobiliar a reprezentat o investiție de circa 120 milioane euro din partea Liebrecht & WooD.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...