Decizia care a luat prin surprindere pe toată lumea. Ce nume va avea Gina Pistol în buletin după căsătoria cu Smiley

Ana-Maria Tudor 28.05.2023, 08:01

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, pe 27 mai. Cununia civilă și cea religioasă au avut loc într-o atmosferă intimă, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni. După acest frumos eveniment, mulți oameni se întreabă cum va fi trecută Gina Pistol în buletin.

Ce nume are Gina Pistol, după căsătoria civilă

Locul superb ales de Gina Pistol si Smiley pentru luna de miere. Unde pleaca proaspetii insuratei, multi români ii vor invidia

După o relație de peste șase ani plină de iubire, Gina Pistol și Smiley au decis să își unească destinele într-o frumoasă ceremonie desfășurată sâmbătă, pe 27 mai. Prezentatoarea TV a fost cerută de soție recent și a împărtășit cu bucurie pe rețelele sociale fotografii cu inelul de logodnă primit de la tatăl fiicei sale. Cei doi îndrăgostiți au făcut publică vestea că urmează să se căsătorească acum câteva săptămâni, bucurându-se de sprijinul și entuziasmul fanilor lor.

După căsătorie, mulți admiratori s-au întrebat dacă Gina Pistol își va păstra sau va schimba numele de familie. Se pare că prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a decis să păstreze numele de Pistol, dar va adăuga și numele de familie al soțului său, respectiv Maria. Este important de menționat că solistul este cunoscut în realitate sub numele de Andrei Tiberiu Maria. Astfel, Gina Pistol va fi cunoscută acum ca Gina Pistol Maria.

Smiley era de părere că mariajul se aseamăna cu un contract

În trecut, Smiley asemăna căsătoria cu un contract. Cu toate acestea, de atunci, lucrurile s-au schimbat, iar solistul și-a schimbat perspectiva. Acum, el s-a transformat într-un bărbat devotat, înțelegând importanța și profunzimea unei relații stabile între două persoane.

„Adică, chiar și contractele sunt fix pentru că d-aia căsătoriile, cumva, sunt ca o treabă d-asta ca un contract, pe care îl semnezi. Contractele au fost făcute de avocați pentru situațiile în care nu te înțelegi bine. Și atunci, dacă ne străduim să fim bine, ce rost mai are un contract? Mă refer la contractul căsătoriei sau angajamentului, adică nu exclud căsătoria, departe gândul, da cumva m-am gândit să las lucrurile să se întâmple natural”, a explicat Smiley în podcastul lui Damian Drăghici.

Gina Pistol și Smiley au o relație de peste șase ani. La început, cei doi au decis să își păstreze iubirea secretă, iar Smiley a mărturisit că între ei nu a existat dragoste la prima vedere.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, pentru că noi ne văzuserăm de mult și ne-am văzut cumva de-a lungul timpului în mai multe împrejurări. Cumva, ne simpatizăm de la distanță. Întotdeauna mi s-a părut o tipă super de gașcă și super simpatică, și foarte frumoasă ce-i drept, dar niciodată nu m-am gândit la o relație pentru că de obicei ori eu eram într-o relație, ori ea, ori amândoi.”, spunea Smiley, potrivit playtech.ro.

Smiley a mai dezvăluit că relația lor a evoluat treptat și cu seriozitate. Cei doi parteneri au preferat să se concentreze pe construirea unei relații solide, fără a agita presă. După ce s-au cunoscut și au înțeles că se potrivesc bine împreună, au explorat această conexiune prin vacanțe și experiențe comune. Ceea ce i-a făcut pe ambii să se simtă confortabil a fost faptul că nu au făcut un angajament ferm unul față de celălalt într-un mod formal sau contractual, preferând să lase lucrurile să evolueze natural și să se dezvolte în mod autentic.

 

Urmăriți Impact.ro și pe