De unde are bani Claudia Pătrășcanu după ce Gabi Bădălău a dat-o afară din casă. ”Mama mi-a zis doar să mă rog”

Ana Anitoiu 02.03.2021, 19:45

Multe persoane s-au întrebat de unde are bani Claudia Pătrășcanu, după ce ea a declarat că atunci când a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău îi rămăseseră doar 180 de lei în portofel. Cântăreața are, totuși, un colac de salvare, chiar și în contextul pandemiei de coronavirus, din cauza căreia nu s-au mai putut organiza concerte și alte evenimente.

De unde are bani Claudia Pătrășcanu după ce l-a lăsat pe Gabi Bădălău

A trecut peste un an și jumătate de la despărțirea Claudiei Pătrășcanu de Gabi Bădălău, dar războiul dintre ei doi este în toi. Recent, cântăreața a spus că atunci când el a dat-o afară din casă, ea mai avea doar 180 de lei în portofel.

Totuși, chiar și în contextul evenimentelor anulate din cauza pandemiei de coronavirus, Claudia Pătrășcanu s-a putut baza pe un colac de salvare. Mai exact, un magazin online de haine pe care îl are încă de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl copiilor ei. Artista are în continuare grijă de această afacere și își promovează produsele pe internet.

De unde are bani Claudia Patrascanu dupa ce Gabi Badalau a dat-o afara din casa. Mama mi-a zis doar sa ma rog
Claudia Patrascanu

Claudia Pătrășcanu, despre momentul în care a fost dată afară din casă

Cântăreața a spus că nu a disperat niciodată, nici măcar în momentul în care a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău, cu 180 de lei în portofel. Claudia Pătrășcanu a povestit că a mers atunci la Constanța, la mama ei, și a dezvăluit ce sfat i-a dat femeia.

”Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată. Am venit atunci la Constanţa şi mama mi-a zis doar să mă rog, e mai important să fiu liniştită, cu copiii lângă mine. Eu cred în steaua mea norocoasă. Nu le putem avea pe toate, nici măcar un cub de gheaţă nu e perfect. Nu mi-am dorit niciodată să fiu super-bogată sau, şi dacă aş fi, aş vrea să rămân cumpătată, să nu mă pierd pe mine”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru OK Magazine.

Claudia Pătrășcanu și-a dezvăluit cea mai mare dorință, după despărțirea de Gabi Bădălău

De asemenea, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău. Artista, care tocmai și-a lansat o nouă melodie cu videoclip, ”Bolnavă de amor”, a spus că vrea liniște și studii foarte înalte pentru cei doi copii ai ei, pe care i-a numit ”foarte valoroși”.

”Cele mai mari dorinţe ale mele sunt legate de copii. Îmi doresc să îi văd la studii foarte înalte, sunt doi copii foarte valoroşi. Îmi doresc linişte, după doi, trei ani grei, plini de nelinişte şi nefericire. Abia la 40 de ani am realizat că sunt atât de importantă şi că trebuie să mă iubesc pe mine în primul rând şi să fiu sănătoasă pentru copiii mei. Acum am învăţat să mă preţuiesc eu pe mine mai mult. Totul se întâmplă cu un scop şi poate toată nebunia asta din ultima perioadă o să-mi aducă şi soare pe stradă şi sunt convinsă că fericită cu adevărat voi fi de acum încolo, doar că trebuie să mai am răbdare”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...