De unde a fost alungat fiul lui Victor Socaciu. Probleme înainte de înmormântarea artistului (Exclusiv)

Ioana Bucur 30.12.2021, 18:05
De unde a fost alungat fiul lui Victor Socaciu. Probleme înainte de înmormântarea artistului (Exclusiv)

După două zile în care familia, prietenii și toți cei care l-au admirat și îndrăgit au avut ocazia de a-i aduce un omagiu regretatului artist, acesta a fost condus pe ultimul drum, joi, 30 decembrie 2021. Din nefericire, durerea nu i-a unit pe cei mai importanți oameni din viața sa. Reporterii redacției Playtech-Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce probleme au apărut chiar înainte de înmormântarea lui Victor Socaciu. Fiul cel mic al artistului, din căsătoria cu prezentatoarea Marina Almășan, a primit o lovitură cumplită din partea rudelor sale. De unde a fost alungat Victor.

Fiul lui Victor Socaciu, alungat cu doar câteva ore înainte de înmormântarea artistului

Nu a fost liniște la înmormântarea lui Victor Socaciu. Cu toate că vorbim despre un moment în care suferința și dragostea pentru cel care le-a fost tată și soț ar fi trebuit să îi unească pe cei mai importanți oameni din viața artistului, resentimentele vechi au ieșit la suprafață.

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, pe un pat de spital din București, după aproape patru săptămâni în care s-a luptat pentru viața sa. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus marți la Sala Palatului și miercuri la Palatul Parlamentului. Nelipsit de la căpătâiul lui a fost fiul lui Victor Socaciu din căsătoria cu Marina Almășan.

Miercuri, abia stăpânindu-și lacrimile, Victor mărturisea în fața jurnaliștilor că și-ar fi dorit ca mai mulți oameni să fi venit să îi fie alături, pentru ultima oară, regretatului artist.

„Ar fi fost frumos să fie mai multă lume. Dar cei care au fost, au fost cei mai de preț și cei mai apropiați oameni ai lui. Asta e tot ceea ce contează, până la urmă”, a declarat ieri Victoraș, fiul regretatului artist.

Victor Socaciu era căsătorit cu Brândușa Simion. El are trei copii din trei relații diferite: cu prima soție, Victor Socaciu are o fiică, pe nume Doina, în vârstă de 40 de ani, fiica mijlocie a artistului este Alessia Ana-Maria, în vârstă de 33 de ani, iar mezinul este Victoraș Socaciu, în vârstă de 23 de ani.

De unde a fost alungat fiul lui Victor Socaciu. Probleme înainte de înmormântarea artistului (Exclusiv)
Fiul lui Victor Socaciu

Ce s-ar fi întâmplat cu câteva ore înainte de înmormântare

La scurt timp după anunțul morți lui Victor Socaciu, fosta sa soție, Marina Almășan, dezvăluia că, în ultima vreme, relația dintre tată și fiu se răcise, iar motivul ar fi fost chiar actuala parteneră a artistului, Brândușa Simion.

Victor Socaciu își doarme acum somnul de veci la cimitirul din Cornu, acolo unde artistul a dorit să fie înmormântat. Printre colegii de scenă care au venit să îl conducă pe ultimul drum s-a numărat și Ducu Bertzi, potrivit cancan.ro. Lângă mormânt, a fost arborat un banner din partea suporterilor Rapid București, echipă pentru care artistul de folk a compus un imn.

Din păcate, se pare că securea războiului nu a fost îngropată nici măcar în aceste momente dificile pentru familie. Potrivit surselor Playtech.ro, se pare că înainte de înmormântarea lui Victor Socaciu s-ar fi iscat un adevărat scandal.

Fiul cel mic, Victoraș, nu ar fi fost lăsat să stea toată noaptea la priveghiul părintelui său. Marina Almășan a fost contactată în acest sens și a făcut declarații. Astfel, primele reacții ale Marinei Almășan după ce fiului său i-a fost interzis să rămână toata noaptea la căpătâiul tatălui său au fost:

„Nu vreau sa comentez nimic. Aștept ca Victor sa se întoarcă de la înmormântare”, a declarat Marina Almășan pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe