De la „Soarele meu” la „Moluscă mică”. Anamaria Prodan, derapaj îngrozitor la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Sorin Barbu 21.02.2022, 11:23
De la „Soarele meu” la „Moluscă mică”. Anamaria Prodan, derapaj îngrozitor la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este foarte furioasă că Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze și că și-a refăcut viața cu o tânără de 29 de ani, care se pregătește să aducă pe lume un băiat.Își atacă soțul foarte des iar în ultima postare îi aruncă vorbe grele și îl jignește. Cei doi se află în proces de divorț.

Anamaria Prodan îl jignește pe Laurențiu Reghecampf

Zilele în care Anamaria Prodan îi spunea „soarele meu” lui Laurențiu Reghecampf sunt de mult apuse. Acum îl acuză că a furat banii familiei și că nu mai vrea să audă de copilul lor.

Antrenorul formației Universitatea Craiova a acceptat să vorbească prima oară despre acest scandal și a dezvăluit că multe dintre lucrurile scumpe, cu care soția lui se pozează, sunt cumpărate cu banii câștigați de el.

„La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu.

Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile. E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât și face lucruri care îi vor dăuna lui Bebe”, a declarat Reghecampf.

Anamaria Prodan a prezentat factura pentru ceasul de 100.000 de euro

Anamaria Prodan a reacționat imediat după ce a văzut clipul prin care a fost promovată emisiunea în care urma să vorbească Laurențiu Reghecampf. L-a acuzat că minte și a postat și o factură, pe numele ei, pentru ceasul pe care Reghe a susținut că a fost cumpărat de el.

„Marș, Reghe limbă de aur! Te scot la lumină, limbă de gâscă, și te râde tot Mapamondul. Milionar de carton! Am vrut ceas, mi-am luat ceas. Prea ai trăit pe banii familiei mele și acum miorlăi pe la TV. Ai acte? Moluscă mică. Ne vedem în Dubai, USA și România, la proces!

Genți ai luat? Da! Din casă, ca să le dai cadou, să te bage în seamă fetele de oraș, maimuță mică. Cine fură, pus de arătări de oraș, plătește legal înzecit”, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan spune ca este amenintata de Reghecampf
 

Procesul de divorț dintre cei doi a început luna aceasta, dar la primul termen judecătorii au amânat cauza. Avocații Anei au spus că nu se pot prezenta la proces din pricina faptului că sunt infectați cu virusul COVID-19.

Urmăriți Impact.ro și pe