De cine depinde viitorul lui Ianis Hagi. Jucătorul a recunoscut totul

Marian Cărăvan 23.04.2020, 16:28
De cine depinde viitorul lui Ianis Hagi. Jucătorul a recunoscut totul

Ianis Hagi, la fel ca mulți alți sportivi, se pregătește separat, în așteptarea reluării competițiilor. Într-un interviu acordat presei britanice, internaționalul român a mărturisit de cine de pinde viitorul său.

De cine depinde viitorul lui Ianis Hagi. Jucătorul a recunoscut totul

Ianis Hagi a avut evoluții bune în acest an, în cele 11 meciuri în tricoul lui Glasgow Rangers, echipă pentru care a marcat trei goluri și a dat două pase decisive. Aflat acasă, în România, Ianis a mărturisit într-un interviu acordat presei britanice în cine are mare încredere în privința viitorului său.

„Am impresarii mei, de la AC Talent, care depun o muncă grea. Am încredere în ei. Viitorul meu este pe mâini bune datorită lor. Orice se va întâmpla, îmi doresc să fiu sănătos. Oricine mă întreabă ce vreau de la viitorul meu asta e singura dorință.

Știind ambițiile pe care le am și obiectivele pe care mi le-am trasat, sunt convins că le pot îndeplini doar dacă sunt sănătos. Oriunde voi juca, indiferent care este echipa sau competiția, vreau să fiu cel mai bun”, a spus Ianis Hagi, pentru Daily Mail.

E bătaie mare pe Ianis Hagi

Nu doar Glasgow Rangers și l-ar dori în lot, ci și Lazio, care îi face curte de câteva luni internaționalului român. Lazio, echipa surpriză din acest sezon de Serie A, îl urmărește de mult timp pe Ianis Hagi, oficialii grupării din capitala Italiei fiind dispuși să ofere chiar și 10 milioane de euro pentru aducerea fotbalistului român la Roma. Până la revenirea în Serie A, Ianis Hagi ar putea trece oficial la Glasgow Rangers, unde se află sub formă de împrumut de la Genk. Belgienii au fixat o clauză de cumpărare definitivă de 5 milioane de euro, pe care scoțienii par dispuși să o activeze, deși se vehicula ideea renunțării din cauza unor probleme financiare generate de criza sanitară.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu traseul sportiv al lui Ianis Hagi, cert este că fiul Regelui va continua să fie o prezență pe terenurile de fotbal. Iar dacă va ajunge din nou în Serie A, cu siguranță acum va da alt randament, după experiența acumulată între timp. După dezamăgirea de la Fiorentina, pentru Ianis revenirea într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume poate fi dublată de ambiția de a confirma că merită să joace la echipă din Serie A. Și să fie titular.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI