De ce Vica Blochina nu s-a uitat niciodată la Reghecampf. A spus-o fără ocolişuri: „Nu pot”

Iancu Andreea 07.02.2022, 13:54
De ce Vica Blochina nu s-a uitat niciodată la Reghecampf. A spus-o fără ocolişuri: „Nu pot”

Vica Blochina a devenit celebră drept amanta lui Victor Pițurcă, însă fostul selecționer nu este singurul bărbat cu care vedeta a avut legături amoroase. De curând, fosta balerină a dezvăluit ce alți bărbați i-au trecut prin pat, precizând care a fost relația ei cu fostul partener al Anamariei Prodan. Vica Blochina a recunoscut că nu s-a uitat niciodată la Reghecampf și a explicat clar motivul. Pretențioasa blondină a negat orice legătură cu actualul antrenor al Universității Craiova.

Motivul pentru care Vica Blochina nu a avut niciodată o legătură cu Reghecampf

Fosta amantă a lui Pițurcă a dezvăluit dedesubturile vieții sale amoroase, Vica Blochina vorbind cu sinceritate despre faptul că niciodată nu a avut o legătură cu Laurențiu Reghecampf. Deși a cunoscut mulți bărbați importanți în viața sa, blondina nu a ajuns să aibă o relație cu antrenorul Craiovei, în ciuda zvonurilor apărute în media.

Vica a vorbit cu sinceritate despre acest aspect în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, unde a punctat faptul că Reghe era deja într-o relație cu Anamaria atunci când l-a văzut. În plus, selecționerul nu se regăsea pe lista pretendenților vedetei, care nu l-a considerat a fi „din liga ei”. Pretențioasă din fire, blondina a recunoscut că Reghecampf nu este genul său de bărbat.

„Și cu Reghe s-a scris. Eu pe Reghe nici nu-l cunosc. L-am văzut o singură dată când era însurat cu Anamaria, la ei acasă, de Crăciun. În primul rând nici nu era cazul să mă bag acolo. Eu am jucat la altă ligă. Nu aveam cum să fac așa ceva”, a spus Vica Blochina.

Motivul pentru care Vica Blochina nu s-a uitat niciodată la Reghecampf
Vica Blochina a avut, de-a lungul anilor, o viață amoroasă tumultoasă

Blondina s-a iubit cu doi miniștri. „Eu am cunoscut crème de la crème”

În schimb, fosta balerină de la Melody a dezvăluit că s-a iubit cu doi miniștri, despre care a preferat să păstreze discreția. Vica Blochina a avut numeroase relații amoroase de-a lungul anilor, însă toate au fost alese pe sprânceană. Vedeta a recunoscut că nu se poate lega de orice bărbat, preferându-i pe cei de la care are ce învăța și care se bucură de un statut financiar serios.

În viziunea blondinei, un bărbat care a reușit să construiască ceva în viață poate fi considerat un stâlp de susținere al familiei. Vica Blochina nu concepe ca ea să ajungă să îl întrețină pe partenerul său, iar acesta este motivul pentru care a preferat să se cupleze doar cu bărbați cu bani. Cu toate că legăturile sale au fost realizate în lumea bună, vedeta se consideră totuși săracă.

„Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din România, pentru că mi-a plăcut această barosăneală. Mie îmi place să cunosc lumea bună. Au fost doi miniștri, dar nu pot să spun numele. (…) Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată.

Nu pot. Niciodată nu am cerut nimănui nimic. Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul. Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva…”, a dezvăluit fosta amantă a lui Pițurcă.

Fosta balerină este singură în prezent

La 46 de ani, cu o experiență serioasă în ceea ce privește relațiile cu bărbații, Vica Blochina este totuși singură. Fosta balerină nu are deocamdată nicio legătură în plan emoțional, însă recunoaște că se simte foarte bine și în această postură de femeie singură.

„În momentul ăsta nu iubesc. Mă simt foarte bine în pielea mea așa cum sunt. Eu întotdeauna am avut avut relație, niciodată nu am stat singură. Știu exact ce îmi doresc. Au fost perioade în care am avut relații cu cineva doar ca să nu stau singură. Decât să stau să pierd timpul… Mă simt foarte bine așa. Când o să fie momentul potrivit, acela o să fie al meu”, a spus Vica Blochina.

Blondina se ocupă de cariera sa, fiind însă concentrat și pe creșterea fiului său și al lui Victor Pițurcă, Edan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...