De ce Toni Iuruc nu l-a vrut pe Smiley la nunta cu Simona Halep. E de înţeles, orice bărbat ar fi făcut la fel

Stan Filon, Cristi Ionică 24.09.2021, 13:41
De ce Toni Iuruc nu l-a vrut pe Smiley la nunta cu Simona Halep. E de înţeles, orice bărbat ar fi făcut la fel

Smiley a lipsit de la nunta anului, dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Artistul nu s-a numărat printre invitați, dar nici printre artiștii care au întreținut atmosfera. Acest lucru a dat apă la moară celor care spuneau că între Smiley și Simona Halep a fost mai mult decât o prietenie.

Toni Iuruc nu l-a vrut pe Smiley la nunta cu Simona Halep

Smiley și Simona Halep s-au împrietenit destul de mult în anul 2016. Cei doi erau destul de apropiați, iar cântărețul a fost până în Statele Unite ale Americii, să o vadă pe buna sa prietenă participând la US Open. Erau de nedespărțit și chiar se complimentau pe rețelele de socializare.

Relația lor a încetat brusc, înainte chiar de a fi asumată în public. Cântărețul a întâlnit-o pe Gina Pistol, cu care a început o relație. Cei doi și-au ținut relația la secret mult timp și probabil nici acum nu își asumau relația, dacă nu venea pandemia și nu erau izolați unul lângă celălalt. Acum au și un copil împreună, dar nu s-a auzit nimic despre vreo eventuală nuntă.

Toni Iuruc nu l-a vrut pe Smiley la nunta cu Simona Halep
Toni Iuruc nu l-a vrut pe Smiley la nunta cu Simona Halep

Prietenie sau ceva mai mult?

Simona Halep și-a văzut de carieră și a făcut-o destul de bine. A cucerit două titluri de Grand Slam și a ajuns pe primul loc în topul WTA. Sportiva l-a întâlnit pe Toni Iuruc și timpul parcă s-a oprit în loc. Cei doi au o relație foarte frumoasă și recent s-au cununat civil, ocazie cu care au organizat o petrecere monstru.

Peste 300 de invitați au cântat și au dansat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, de la care a lipsit Smiley, iar acum se pare că acest lucru a întărit convingerile că între Simona Halep și cântăreț a fost mai mult decât o simplă prietenie.

Cel care s-a opus vehement a fost Toni iuruc, care nu a vrut să fie prezenți la fericitul eveniment bărbați care au vrut nutrit sentimente de amor pentru Simona Halep, potrivit unor surse citate de wowbiz.ro. În timp ce Simona Halep se cununa cu alesul inimii sale, Smiley înregistra noi piese în studio-ul său de la Hahaha Production. La petrecerea de cununie au cântat Dan Bittman, Loredana Groza și formația machedonească Pindu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...