De ce și-a mituit Shakira cumnatul cu 1 milion de euro. Artista se mută la Miami după despărțirea de Pique

Anca Manolica 11.01.2023, 12:57
De ce și-a mituit Shakira cumnatul cu 1 milion de euro. Artista se mută la Miami după despărțirea de Pique

Cântăreața columbiană Shakira se află din nou în mijlocul unei controverse, dintr-un motiv foarte special, care îl implică pe fostul ei cumnată. După ce a depășit, în parte, conflictul cu Gerard Pique, acum numele cântăreței apare într-un nou conflict ieșit la iveală. S-ar părea că Shakira i-ar fi cumpărat tăcerea fostului cumnat cu un milion de euro.

De ce și-a mituit Shakira cumnatul cu 1 milion de euro

Ca și cum despărțirea interminabilă și conflictuală cu fostul fundaș al Barcelonei nu era de ajuns, acum cântăreața columbiană este implicată într-un nou scandal, potrivit presei internaționale. Surse apropiate de viața cântăreței susțin că Shakira a plătit un milion de euro pentru tăcerea fostului ei cumnat, care a promis că va povesti mai multe detalii despre despărțirea ei zbuciumată de Pique, precum și alte informații sensibile pentru ea.

Concret, Shakira ar fi fost de acord să-i dea lui Roberto Garcia, cel care a fost împreună timp de opt ani cu sora Shakirei, Lucila, un milion de euro, pentru a-i cumpăra tăcerea. Conform jurnalistului Kike Calleja, acordul semnat în Insulele Canare l-ar fi obligat pe acesta ca în schimbul banilor să nu mai ofere detalii despre familia ei.

Roberto Garcia este unul dintre cei care au vorbit în mai multe rânduri despre separarea dintre cei doi, iar el ar fi fost plătit de celebra cântăreață columbiană în schimbul promisiunii scrise că nu va mai oferi niciun fel de informație. În cadrul emisiunii Salvame, jurnalistul spaniol a susținut că Lucila, sora Shakirei, l-a părăsit pe Roberto Garcia, despărțire de pe urma căreia a luat și o sumă mare de bani.

Shakira se mută cu copii la Miami, după despărțirea de Pique
Shakira se mută cu copii la Miami, după despărțirea de Pique

Cum continuă procesul dintre Shakira și Pique?

După mai multe luni de conflict între Shakira și Pique, în special în ceea ce privește custodia copiilor lor și împărțirea bunurilor, în cele din urmă avocații cântăreței columbiene și ai fostului apărător au ajuns la un acord care a fost oficializat de avocatul artistei.

În acest fel, copiii celor doi foști parteneri se vor muta în conacul din Miami deținut de cântăreață, în timp ce fostul fotbalist va avea dreptul de a-i vizita ori de câte ori dorește. Pe de altă parte, discuția continuă pentru a stabili banii și proprietățile pe care sportivul trebuie să le cedeze cântăreței.

Citește și: Shakira a spus în sfârșit adevărul despre relația cu instructorul de surf. Totul a început încă de când artista forma un cuplu cu Pique

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...
Recomandări