De ce și-a făcut Walter Zenga 4 doze de vaccin. Antrenorul a explicat clar prin ce a trecut

Andrei Cezar 04.08.2021, 17:35

Vaccinarea împotriva Covid-19 este cu siguranță cel mai mediatizat subiect de pe întregul mapamond la ora actuală. Păreri există și de o parte și de cealaltă a actului medical, însă probabil că nimeni nu s-a gândit până acum că există posibilitatea ca unei singure persoane să îi fie administrate patru doze de vaccin. În această situație, probabil unică, se află fostul mare portar italian Walter Zenga. Iată cum de a ajuns aici.

De ce și-a făcut Walter Zenga 4 doze de vaccin. Antrenorul a explicat clar prin ce a trecut

Walter Zenga s-a stabilit de mulți ani în Dubai și petrece acolo cea mai mare parte din an. Recent însă a revenit în Italia, țara sa natală, unde s-a lovit de o situație surprinzătoare. Fostul andtrenor de la Steaua, Dinamo și FC Național a fost nevoit să repete schema de tratament.

În Emiratele Arabe Unite, el s-a vaccinat cu serul Sinopharm, produs în China, care se administrează în două doze. Acest vaccin nu este însă recunoscut de Uniunea Europeană, iar eficiența sa este pusă la îndoială.

Așadar, reîntors în Italia, Walter Zenga a trebuit repete schema de tratament cu vaccinul Pfizer, astfel încât să nu mai fie nevoit să își facă test atunci când merge la meciuri. Așa cum se știe deja, și în cazul serului de la Pfizer este nevoie de administrarea a două doze.

Italianul a postat experiența pe pagina sa de Instagram.

”De ce? Ca să obțin permisul și ca să pot sta în Italia și să mă uit la fotbalul meu preferat.

Singurul dezavantaj…Trebuie să-mi fac a doua doză peste 20 de zile și voi pierde prima etapă din Serie A.

Dar ce nu fac eu din dragoste…”, a explicat Walter Zenga.

În aceast moment, Walter Zenga (61 de ani) este liber de contract. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost Cagliari, de la care a plecat în august 2020.

De ce si-a facut Walter Zenga 4 doze de vaccin. Antrenorul a explicat clar prin ce a trecut
De ce si-a facut Walter Zenga 4 doze de vaccin. Antrenorul a explicat clar prin ce a trecut

Raluca și Walter Zenga au anunțat că divorțează, dar s-au împăcat

În toamna anului trecut, Wlater Zenga a transmis un mesaj în care anunța că se desparte de soția lui, Raluca. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, astfel că toți aușteptau divorțul. Lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată. La câteva luni distanță, cei doi soți se afișau împreună, semn că au mai dat o șansă căsniciei lor de 14 ani.

„Nu suntem deloc despărţiţi. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi, pe care a şters-o după 8 ore”, a spus Walter Zenga la o emisiune a postului TV italian Canale 5, în care a apărut alături de Raluca.

Raluca și Walter Zenga au împreună doi copii: pe Samira şi pe Walter junior.

Urmăriți Impact.ro și pe