De ce și-a dat demisia Cove de la Pro TV. Ce începuse să-l deranjeze, de fapt, la Vorbește Lumea

Iancu Andreea 30.10.2021, 20:30
De ce și-a dat demisia Cove de la Pro TV. Ce începuse să-l deranjeze, de fapt, la Vorbește Lumea

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, a putut fi urmărit timp de șase ani la Pro TV, în emisiunea “Vorbește lumea”. Actorul și prezentatorul de televiziune este o prezență apreciată de public încă de pe vremea când era asistentul Andreei Marin, la “Surprize, surprize”, iar recent devenise vedeta alături de care mulți români își petreceau diminețile. Demisia lui Cove de la Pro TV i-a surprins pe mulți, însă prezentatorul, care s-a mutat între timp la Prima TV, a explicat ce începuse să-l deranjeze.

Motivul pentru care Cove și-a dat demisia de la Pro TV

Gabriel Coveșeanu s-a întors în echipa de la Prima TV, după ce timp de șase ani a fost gazda matinalului Vorbește lumea de la Pro TV. Vestea că prezentatorul Cove și-a dat demisia de la Pro TV i-a surprins pe mulți, mai cu seamă că acesta părea să formeze o pereche reușită cu Lora sau Adela Popescu, la cârma emisiunii. Actorul și prezentatorul TV a vorbit recent despre motivul pentru care a ales să se mute de la Pro TV la Prima TV, explicând care a fost situația, de fapt.

Cove a recunoscut că mesajul său de adio a fost greșit interpretat. Prezentatorul a explicat faptul că o emisiune precum matinalul, care se desfășoară zilnic, în direct, pune o presiune mare pe umerii moderatorului. Deși au existat multe perioade în care prezențele feminine de la Vorbește lumea au fost înlocuite din diferite motive, moderatorul a rămas nelipsit din emisiune.

A fost interpretat greșit din faptul că am afirmat că, uneori, o emisiune zilnică, în direct, poate crea o presiune destul de mare pe umerii unui moderator. Faptul că nu îți poți permite să lipsești vreo zi, să te îmbolnăvești, să ai o stare proastă sau indiferent de cum te simți, de cât de obosit, supărat sau fără chef ești, trebuie să fii prezent și să faci în așa fel încât problemele tale să nu se vadă și să le transmiți celor de acasă o energie bună, o stare de bine, a declarat Cove, în interviul pentru unica.ro.

De ce și-a dat demisia Cove de la Pro TV
Diana Bart și Cove, prezentatorii emisiunii Flash Monden de la Prima TV

Cove se bucură de prezența în echipa de la Prima TV. Cum se înțelege cu Diana Bart, colega sa de la Flash Monden

Gabriel Coveșeanu are un program diferit acum, de când prezintă emisiunea Flash Monden la Prima TV. Prezentatorul, care este totodată și Director al Teatrului Ion Creangă din București, apare de luni până duminică, alături de colega sa Diana Bart. Cei doi prezintă o emisiune menită să îi pună la curent pe telespectatori cu cele mai noi informații despre lumea mondenă. Colaborarea cu Prima TV nu este o premieră pentru Cove, care în trecut a mai avut contracte cu postul.

A fost o bucurie să mă reîntâlnesc cu foștii colegi, dar să descopăr și oameni noi, entuziaști, alături de care sunt convins că voi reuși să fac lucruri importante, a declarat prezentatorul.

Cove are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de platou, alături de care formează o echipă de excepție în fața camerelor.

Mă bucur foarte mult să fac echipă cu Diana. Am regăsit-o la fel de veselă și plină de energie. Și noi avem acea chimie atât de necesară între colegi, a mai precizat el pentru Unica.

Urmăriți Impact.ro și pe