De ce se temea Prințul Harry de nepotul său de doar 9 ani. Noi dezvăluiri din culisele familiei regale britanice

Andra Daoud 24.09.2022, 11:12
De ce se temea Prințul Harry de nepotul său de doar 9 ani. Noi dezvăluiri din culisele familiei regale britanice

Prințul Harry și Meghan Markle au revenit în atenția publică recent, odată cu participarea la funeraliile reginei. Despre cuplul regal s-a discutat intens și se va mai discuta mult timp și pe zi ce trece ies la iveală amănunte neștiute din interiorul familiei regale britanice. Cea mai nouă teorie vorbește despre faptul că Harry se temea de nepotul său, prințul George, iar motivul este unul surprinzător.

De ce îi era teamă prințului Harry de nepotul său

Prințul Harry a trecut, de-a lungul timpului, prin tot felul de stări și etape. Dacă în tinerețe ținea primele pagini ale tabloidelor grație petrecerilor la care participa și distracțiilor nocturne, cu timpul mezinul regelui Charles și-a schimbat prioritățile. În momentul în care a început o relație cu Meghan Markle, actrița mai mare decât el și care trecuse deja printr-un divorț, Harry a revenit în atenția tabloidelor.

Până să o cunoască pe Meghan însă, prințul Harry a trecut printr-o perioadă provocatoare, în care începuse să se teamă de nepotul său, prințul George. Teoria este dezvoltată pe larg într-o carte lansată vineri seară și intitulată „Extracts of Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown” și publicată de The Times.

Potrivit dezvăluirilor din carte, prințul Harry ajunsese să se teamă că, odată ce fiul lui William și al lui Kate, prințul George, va crește, îl va eclipsa și el va deveni irelevant. Harry a trăit cu acest complex, că odată ce nepotul său va crește și va împlini 18 ani, va prelua o parte din îndatoririle regale, cu atât mai mult cu cât fiul lui William este înaintea lui pe linia succesiunii la tron.

De ce se temea Prințul Harry de nepotul sau de doar 9 ani. Noi dezvaluiri din culisele familiei regale britanice
Printul George alaturi de tatal sau, printul William, la funeraliile reginei

Cartea vorbește și despre comportamentul lui Meghan Markle

În scurta perioadă cât a făcut parte din familia regală, până să renunțe la o parte din îndatoriri, Meghan Markle și-a atras numeroase critici la palat pentru comportamentul ei. S-a vorbit în repetate rânduri despre felul în care actrița se poartă cu personalul și s-au făcut nenumărate comparații între ea și Kate Middleton, soția prințului William.

Un episod descris pe larg în cartea lansată de The Times vorbește despre o situație în care Meghan a criticat o angajată de la palat pentru un plan elaborat de ea, de față cu mai multe persoane. Se pare că prințul William a încercat să o consoleze pe femeie, însă aceasta a izbucnit în plâns.

Meghan Markle a avut o relație tensionată și cu Samantha Cohen, fosta asistentă personală a reginei. În carte este amintită o declarație a unei surse de la palat, potrivit căreia Samantha ajunsese la capătul puterilor, iar a lucra cu Meghan era ca și cum ar fi lucrat cu o adolescentă veșnic nemulțumită. Cartea urmează să ajungă pe piață pe data de 6 octombrie.

Urmăriți Impact.ro și pe