De ce se temea Ion Iliescu să dea ochii cu Florin Călinescu. A refuzat prezența în emisiunile sale, motivul e bizar

Stan Filon 03.02.2023, 08:42
De ce se temea Ion Iliescu să dea ochii cu Florin Călinescu. A refuzat prezența în emisiunile sale, motivul e bizar

De ce se temea Ion Iliescu să dea ochii cu Florin Călinescu? Îndrăgitul om de televiziune a fost recent invitat într-un podcast, unde a vorbit despre Ion Iliescu și motivul pentru care președintele nu a fost prezent niciodată în emisiunile sale. Politicianul a declinat de fiecare dată invitațiile, iar prezentatorul încă mai caută un răspuns.

De ce se temea Ion Iliescu să dea ochii cu Florin Călinescu

Florin Călinescu este un nume foarte cunoscut în România. A prezentat emisiuni de succes la Pro TV, unde avea în fiecare seară invitați speciali. Persoane publice din România, vedete și oameni politici erau luați la întrebări la „Chestiunea Zilei”. Ei bine, fostul președinte Ion Iliescu a declinat de fiecare dată invitațiile, iar Florin Călinescu încă mai caută un răspuns pentru frica președintelui de a da ochii cu el.

„Nu l-a lăsat soția să vină, că îi era frică că nu știu ce. Eu aveam o legendă, că dacă apăs pe un buton, canapeaua se răstoarnă, e un tobogan care duce într-un vagon marfar care pleacă și nu-i mai găsește niciodată. Nu e o pierdere, n-am avut niciodată un regret că n-a venit, pentru că ar fi trebuit să-l supun la niște cazne, să-l scot de mendrele lui.

De ce se temea Ion Iliescu sa dea ochii cu Florin Calinescu
De ce se temea Ion Iliescu sa dea ochii cu Florin Calinescu

„Niște băieți i-au făcut mendrele și au distrus toată țara asta”

El a fost îmbătat de a fi înlocuitorul lui Ceaușescu și sub el, niște băieți i-au făcut mendrele și au distrus toată țara asta. Cred că ăsta era scopul lui, să i se spună, până moare: Domnule Președinte”, a povestit Florin Călinescu.

Florin Călinescu a cam dispărut de pe micile ecrane, în ultima perioadă. A încheiat colaborarea pe care o avea cu Prima TV, după ce își dăduse demisia de la PRO TV, unde făcea parte din juriul emisiunii „Românii au talent”. Actorul se pregătește acum să se lanseze în lumea rețelelor sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...