De ce se dușmănesc acum Alex Velea și Connect-R. Cei doi au găsit un nou motiv (Exclusiv)

Iancu Andreea 29.05.2022, 19:45
De ce se dușmănesc acum Alex Velea și Connect-R. Cei doi au găsit un nou motiv (Exclusiv)

În urmă cu mai mulți ani, între Alex Velea și Connect-R a apărut un adevărat scandal, după ce artiștii au început să își dispute hit-ul „Dacă dragostea dispare”, pe care l-au înregistrat împreună. Deși au trecut ani buni de la celebrul scandal, cei doi nu au ajuns încă la un numitor comun, deși nu se mai atacă reciproc în public. Totuși, se pare că nemulțumirile există în continuare, însă sunt exprimate în prezența prietenilor. Totul a pornit de la intenția lui Connect-R de a readuce la lumină, în concerte, piesa care i-a consacrat pe cei doi.

Alex Velea și Connect-R au un nou motiv pentru care se dușmănesc

Prietenia dintre cei doi artiști este de domeniul trecutului. Alex Velea și Connect-R au ales să se certe serios din pricina melodiei „Dacă dragostea dispare”, care se bucura de un succes fulminant în anul 2008. Deranjat de faptul că lumea asocia hit-ul cu Alex Velea, Connect-R a ales să nu mai vorbească cu iubitul Antoniei nici până în prezent. Totuși, între cei doi artiști ar fi apărut din nou „mărul Discordiei”, după ce interpretul piesei „Vara nu dorm” a început să reia în concerte celebrul hit.

Ca o nouă lovitură dată lui Velea, Connect-R a ales să cânte din nou la diferite evenimente „Dacă dragostea dispare” însă alături și de Mario Fresh, cântărețul adoptat inițial de iubitul Antoniei, dar care s-a distanțat de Golden Boy Society, casa de producții a lui Velea. În plus, în urmă cu câteva luni, Connect-R și Mario Fresh chiar au scos o piesă împreună.

Care este motivul pentru care Alex Velea și Connect-R se dușmănesc
Connect-R și Alex Velea sunt în continuare în conflict

Ce stă la baza noului conflict dintre artiști

Conform surselor playtech.ro, care citează apropiații lui Velea, artistul nu a privit cu ochi buni această nouă colaborare, care încearcă să scoată la lumină fostul succes al său alături de Connect-R. El s-ar plânge prietenilor că fostul său partener de scenă l-ar fi copiat în stil și mișcări dintotdeauna.

De asemenea, Connect-R le povestește apropiaților că el este cel care l-a ajutat pe Velea să se remarce în muzică și că acesta ar fi invidios pe colaborările lui actuale.

„Se supără din orice. Am auzit că-l deranja și dacă uneori îl mai imitam, în glumă, așa cum fac și cu alți artiști”, le-a mai spus acesta amicilor, potrivit playtech.ro.

Connect-R a lămurit motivul separării de Alex Velea

Într-o emisiune TV recentă, Connect-R a oferit explicații privind întreruperea colaborării cu Alex Velea. Acesta s-a arătat matur în gândire și chiar a menționat că între el și fostul său partener de scenă nu există niciun fel de tensiune, ci totul a fost o poveste din trecut.

„Nu avea cu ce să mă fure Velea. Că eu am avut o frustrare că lumea asocia piesa „Dacă dragostea dispare” numai cu Alex Velea, da, așa e, eram frustrat. E un monstru de talent Alex Velea și o știe toată lumea. Faptul că ne-am separat e pentru că la momentul ăla viziunile noastre asupra carierelor noastre era ușor diferită. A avut și el o nemulțumire față de un episod, nu cred că și-ar dori să-l povestesc. Cert e că în momentul ăsta ne despart atât de multe lucruri, încât nu mai putem avea o relație de prietenie. Viziuni asupra meseriei pe care o avem, cât și principiile asupra vieții… cred că suntem total diferiți.

Recunosc faptul că am fost prea în personajul meu și prea în ego-ul meu, de fapt în mintea mea superficială, când am spus lucrul ăsta. Fiecare om este liber să facă absolut ce vrea, iar treaba asta cu e frumos, nu e frumos sunt doar etichete puse de mine. Îi cer scuze lui Alex Velea și tuturor celor care fac trapanele. Fiecare om este liber să facă ce vrea. Consider personal că sunt multe trapanele, piese diferite chiar și de la Alex, cu o consistență lirică sub nivelul pe care știam eu că îl are Alex Velea”, a explicat Connect-R.

Pe de altă parte, Alex Velea a fost deranjat de remarcile lui Connect-R, care desconsidera stilul muzical promovat în ultimii ani de către iubitul Antoniei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...