De ce se ceartă PSD și PNL în plină stare de urgență. ”Voi sunteți criminali”

Diana Radu / 14.04.2020, 14:38
De ce se ceartă PSD și PNL în plină stare de urgență. ”Voi sunteți criminali”

Lideul PSD, Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa partidului aflat la guvernare, adică la adresa PNL-ului. Ciolacu îi acuză pe liberali că nu au luat nicio măsură pentru a-i ajuta pe români. De asemenea, acesta a oferit și o replică la o afirmație oferită de Florin Cîțu referitoare la prelungirea stării de urgență.

Liderul PSD atac dur la adresa PNL: „Asta e politică meschină, nu este grijă pentru oameni”

Marcel Ciolacu a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce ministrul Finanțelor, Florin Cîțu i-a făcut criminali pe politicienii care nu vor să voteze prelungirea stării de urgență. Florin Cîțu, pledează pentru prelungirea carantinei și consideră că cei care nu votează pentru se joacă poker cu sănătatea românilor.

„Mi se pare de-a dreptul criminal că sunt politicieni care nu vor să voteze prelungirea stării de urgență. Nu poți să joci poker pe sănătatea românilor”, a declarat Florin Cîțu.

pnl, psd, marcel ciolacu, florin citu
Liderul PSD atac dur la adresa PNL: „Asta e politică meschină, nu este grijă pentru oameni”

În replică, Marcel Ciolacu a făcut o postare pe Facebook prin care explică ce înseamnă o crimă asupra poporului român. Mai mault, acesta acuză conducerea PNL că a lăsat pe drumuri peste un milion de români și că i-a pus să plătească dobândă la dobândă pentru a-și anula ratele.

Liderul PSD mai spune că PNL a blocat la Curtea Constituțianală toate legeli care ar fi putut salva IMM-urile, dar și locurile de muncă. De asemenea, Ciolacu acuză PNL-ul că a cheltuit 35 de miliarde din luna ianuarie și până acum, în plus s-a mai și împrumutat miliarde de euro, iar acum nu mai are bani să acorde niciun ajutor firmelor, dar și românilor afectați de criză.

„Crimă este să dai ZERO LEI în majoritatea județelor administrate de PSD pentru achiziția de echipamente de protecție, teste și aparate medicale. Asta e politică meschină, nu este grijă pentru oameni. Pe oameni te răzbuni, nu pe PSD! Iar ASTA E CRIMĂ!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI