De ce să pui cojile de lămâie în coșul de gunoi. Face minuni pentru întreaga bucătărie

Badea Violeta 09.03.2022, 20:17
De ce să pui cojile de lămâie în coșul de gunoi. Face minuni pentru întreaga bucătărie

Lămâile sunt folosite la prepararea diferitelor băuturi. Pe timp de vară este recomandat să storci câteva pentru a obține un suc proaspăt și răcoritor, așa că aai motive întemeiate să cumperi cât mai mulți saci cu lămâi, mai ales în sezonul cald. Nu doar fructul în sine este util, ci și cojile. Iată de ce este bine să le pui în coșul de gunoi!

Cum poți folosi cojile de lămâie

Dacă ești în căutarea unor trucuri naturale pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute, profită din plin de proprietățile cojilor de lămâie.

Te-ai săturat de mirosul urât din coșul de gunoi? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuia. Noi știm exact cum poți scăpa de această problemă.

După ce ai preparat limonada preferată, așază cojile de lămâie pe fundul coșului de gunoi. De asemenea, poți adăuga coji de lămâi, puțin bicarbonat de sodiu și un plic de ceai utilizat deasupra gunoiului menajer.

Vei observa că mirosurile neplăcute vor dispărea rapid. În plus, cojile de lămâie au și un puternic efect degresant, putând fi folosite la îndepărtarea petelor dificile de grăsime.

De ce sa asezi cojile de lamaie in cosul de gunoi
De ce sa asezi cojile de lamaie in cosul de gunoi

Cum mai poți scăpa de mirosurile neplăcute

Dacă nu ești fan al citricelor nu este nicio problemă. Poți folosi câteva boabe de cafea. Acestea absorb rapid mirosurile neplăcute și, de asemenea, emană o aromă senzațională.

Este important, însă, să le ții cel puțin două zile ca să-și facă efectul. Poți să le pui într-un bol, pahar sau cană, în partea de jos a interiorului frigiderului și pot absorbi mirosul.

Mai mult decât atât, boabele de cafea sunt extrem de utile și atunci când prăjești pește. Așa cum probabil că știi deja, mirosul acestui aliment este foarte puternic și rămâne pregnant în bucătărie.

Din fericire, acesta poate fi eliminat cu ajutorul cafelei. Tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi două linguri de cafea măcinată, să o fierbi în apă într-o tigaie neacoperită, iar aroma proaspătă a cafelei se va împrăștia în toată bucătăria, astfel că mirosul de pește va deveni doar o amintire.

Bicarbonatul de sodiu, cărbunele sau oțetul ajută, de asemenea, la eliminarea mirosurilor neplăcute prin absorbția lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...