De ce s-au despărțit, de fapt, Răzvan Simion și Lidia Buble după o relație de 5 ani. Acesta este adevăratul motiv

Redacția IMPACT 09.07.2020, 21:19

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit cu ceva timp în urmă, iar momentul a fost unul neașteptat. Cei doi erau considerați unul dintre cele mai strânse cupluri din show-biz, iar recent a apărut și principalul motiv care ar fi dus la ruptura dintre cei doi.

Care este motivul despărțirii dintre Răzvan Simion și Lidia Buble?

Prezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” și frumoasa artistă, Lidia Buble, și-au spus la revedere după cinci ani de relație, iar motivul principal ar fi fost chiar religia. Atunci când Răzvan Simion a făcut anunțul despărțirii, acesta a lăsat să se înțeleagă faptul că Lidia este cea care a încetat să mai aibă sentimente pentru el. Dar de curând, am aflat câteva motive care au dus la ruptura dintre cei doi.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.”, ne-au mărturisit surse din anturajul Lidiei.

De ce s-au despărțit, de fapt, Răzvan Simion și Lidia Buble după o relație de 5 ani. Acesta este adevăratul motiv
De ce s-au despărțit, de fapt, Răzvan Simion și Lidia Buble după o relație de 5 ani. Acesta este adevăratul motiv

”Este un pas foarte greu”

Unul dintre principalul factor care a dus la despărțirea dintre cei doi, ar fi fost că prezentatorul a tot amânat să își schimbe credința. Potrivit informațiilor, acest pas nu era deloc ușor de făcut pentru el, iar din această cauză neînțelegerile ar fi putut să se amplifice. Așadar, prin aceste gesturi, Răzvan se pare că a îndepărtat-o pe Lidia.

„Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acordEa este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mai adăugat sursele noastre.

Urmăriți Impact.ro și pe