De ce s-au despărțit de fapt Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Adevăratul motiv scos la iveală după 10 ani de la despărțire

Nicu Stan 04.08.2021, 10:50

De ce s-au despărțit de fapt Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Adevăratul motiv scos la iveală după 10 ani de la despărțire. Povestea de dragoste dintre Monica și Irinel Columbeanu va rămâne în istoria showbizului de la noi. Chiar și așa, abia acum s-a aflat adevăratul motiv al despărțirii dintre cei doi.

Irinel Columbanu a dezvăluit de ce l-a părăsit Monica Gabor. Nimeni nu ar fi crezut așa ceva

S-a aflat de ce s-au despărțit de fapt Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Adevăratul motiv a ieșit la iveală abia la 10 ani după despărțire.

Povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a fost și va rămâne una controversată. Cei doi au divorțat, după câțiva ani de căsnicie, iar astăzi fostul fotomodel și Irinel Columbeanu o mai au în comun doar pe fiica lor, Irinuca.

Irinel si Monica Columbeanu au fosrmat un cuplu controversat
Irinel si Monica Columbeanu au fosrmat un cuplu controversat

Cei doi au împreună o fetiță

Cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fetiței, care astăzi s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Afaceristul a recunoscut abia acum de ce s-a despărțit de Monica Gabor.

De curând, Irinel Columbeanu s-a destăinuit și a spus adevăratele motive care au dus la despărțirea de frumoasa Monica Gabor.

Irinel Columbeanu a călcat strâmb

Astfel, se pare că Monica Gabor l-ar fi prins pe fostul milionar în timp ce o înșela cu două domnișoare. Chiar dacă totul s-a întâmplat virtual, acesta a fost un motiv suficient pentru ca fostul fotomodel să ceară despărțirea.

”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

Dragostea cu sila nu se poate

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu la un post de televiziune.

Chiar dacă aproape toți prietenii l-au abandonat de când nu mai este milionar, Monica Gabor este printre singurele persoanele care-l ajută pe fostul ei soț, cu sfaturi și resurse materiale.

Urmăriți Impact.ro și pe