De ce s-a supărat Adela Popescu pe soțul ei chiar de Dragobete. ”Atât s-a putut azi”

Ana Anitoiu 25.02.2021, 10:13

Adela Popescu s-a supărat pe soțul ei chiar de Dragobete. Totuși, Radu Vâlcan a găsit repede o metodă prin care să o facă să îl ierte. Artista, care a plecat de la emisiunea ”Vorbește Lumea”, pe care o prezenta alături de Cove, deoarece va deveni mamă pentru cea de-a treia oară, a dezvăluit cum a petrecut ziua de miercuri, ce a fost dedicată iubirii.

De ce s-a supărat Adela Popescu pe soțul ei de Dragobete

Adela Popescu a publicat miercuri pe internet o imagine în care apare în mașină alături de soțul ei, Radu Vâlcan. În descrierea fotografiei, artista a dezvăluit cum și-au petrecut ea și partenerul ei ziua de Dragobete, în ce a constat răsfățul pentru ei doi, dar și cum a reușit să se supere pe tatăl copiilor ei. Cei doi au fost recent într-o vacanță de familie în Maldive.

”Atât s-a putut azi: o plimbare cu mașina, o pâinică proaspătă și o prăjitură delicioasă. Ne gândim să punem un film. Radu să bea un pahar de vin roșu, iar eu o cupă de înghețată, două, trei, să uit de supărare că nu a găsit loc de parcare să îmi IAU flori. Dar a zis că face el cafeaua mâine. Îl iert. Happy Dragobete!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

De ce s-a suparat Adela Popescu pe sotul ei chiar de Dragobete. ”Atat s-a putut azi”
Radu Valcan si Adela Popescu, in Maldive

Adela Popescu, despre cum arată viața ei acum: ”Copiii parcă ar vrea să mă înghită cu totul”

Anterior, Adela Popescu a publicat două imagini de familie, arătând în prima cum i-ar plăcea să fie și în cea de-a doua, cum stau lucrurile, de fapt. Dacă în prima imagine artista apare odihnindu-și picioarele în brațele soțului ei, cu cei doi copii ai lor jucându-se aproape de ei, pe plajă, în cea de-a doua, unul dintre băieți stă încolăcit între picioarele ei, în pat.

”Copiii, de când sunt gravidă, parcă ar vrea să mă înghită cu totul. Un fel de «te vrem toată numai pentru noi, acum cât mai putem, până vine gușterele mic». Mai nou, Andrei adoarme doar încolăcit cu picioarele mele sau pe burta mea. Alexandru, ca întotdeauna, e mai înțelept. Cedează. Dar nu pare să îl deranjeze asta. Se mulțumește și doar cu mâna mea, singura liberă, umblându-i prin păr și mângâindu-l înainte de somn. Este un frate mai mare foarte bun, ceea ce nu pot să mă pronunț încă despre Andrei. Vom vedea”, a scris Adela Popescu, pe rețelele de socializare.

Adela Popescu, despre copilăria ei atipică: ”Știu să spun mulțumesc și te rog frumos”

Într-o altă postare, Adela Popescu a scris despre copilăria ei ce nu seamănă ce cele pe care mulți părinți le oferă micuților lor. Vedeta a povestit că i-a reproșat mamei ei că nu o strigă și de zece ori la masă, iar ea să își poată da ochii peste cap, pentru că nu vrea să fie întreruptă de la joacă. Nu i s-au spus lucruri precum: ”Coboară de acolo că o să cazi”, ”Îmbracă-te, că mori de frig”, ”Mergi și desenează, fă un puzzle, nu mai mânca prăjituri, schimbă-te că ai șosetele fleașcă. Cum spui: «mulțumesc, te rog frumos». Nu te mai juca, că suntem în public și trebuie să fii manierată, mai întâi mâncăm apoi ne jucăm etc.”.

”Cu toate astea sunt un om care doarme bine, mănâncă orice, știu să spun mulțumesc și te rog frumos, sar gardul fără probleme dacă am uitat cheia pe dinăuntru, dacă mi-e frig mă îmbrac, și în general știu că pot orice. Că am puterea să discern binele de rău, asta și pentru că mi-am exersat alegerile și consecințele lor de mică. Tot ce îmi amintesc sau simt când fac introspecții e o iubire uriașă ce mă învăluie, fluturi în stomac, încrederea că pot orice și că merit tot. Da, cu asta am rămas din copilăria mea. Ceea ce nu pot spune despre adolescență”, a scris ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...