De ce s-a despărțit, de fapt, Ilie Năstase de cea de-a cincea soție. Episodul care a determinat-o pe Ioana Simion să ceară divorțul

Diana Radu 27.05.2020, 14:08
De ce s-a despărțit, de fapt, Ilie Năstase de cea de-a cincea soție. Episodul care a determinat-o pe Ioana Simion să ceară divorțul

Ilie Năstase, a ajuns la 73 de ani în pragul celui de-al cincelea divorț. Ioana Simion, a luat decizia după doar un an de căsnicie de a se despărți definitiv de fostul tenismen. Cei doi locuiesc deja separat și mai vorbesc doar strictul necesar. Ce s-a întâmplat?

Care este motivul pentru care Ioana Simion i-a cerut divorțul lui Ilie Năstase

Ioana Simion, cea de-a cincea soție a lui Ilie Năstase spune că nu se mai înțelegea cu Năstase, drept pentru care a decis să rupă relația. Ioana a fost afectată de faptul că soțul său nu mai comunica cu ea. Mai mult, când a încercat să deschidă o nouă discuție, Năstase și-a pus ochelarii și invitat-o să iasă afară nefiind dispus la dialog.

„Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat…Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e normal ca fiecare să meargă pe drumul lui. E mai bine așa. E decizia mea și consider că ne prinde bine amândurora acest divorț. Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi, soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e”, a declarat Ioana Simion.

ilie nastase, divort, a cincea sotie
Iliea Năstase împreună cu Ioana Simion

Ioana este hotărâtă să depună actele de divorț cât mai repede și nu se mai gândește la o cale de întoarcere, în ciuda faptului că Năstase își dorește să se împace. Din punctul ei de vedere este prea târziu. Ce de-a cincia soție a lui Năstase spune că a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-l face fericit, însă ea nu a avut parte de același tratament.

„El își dorește să ne împăcăm, dar e prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Eu am încercat să îl fac fericit, așa cum n-a mai fost. Dar așa a fost să fie, toate au un rost în viață. Aș minți să spun că există iubire, există respect. Voi depune actele de divorț cât mai curând, deja m-am interesat”, a mai declarat Ioana Simion.

Ilie Năstase a avut şi încă mai are o viaţă sentimentală tumultoasă, marcată de mariaje eșuate. Fostul tenismen s-a căsătorit pentru prima dată în anul 1972 la vârsta 26 de ani cu Dominique Grazia, un manechin din Belgia. Cei doi au împreună un copil, Nathalie Năstase. După zece ani de căsnicie au divorțat.

A doua soție a lui Năstase a fost Adelaide Alexandra King. Acesta s-a căsătorit cu fotomodelul american în 1984 au înfiiat doi copii și au divorțat în 2002. Doi ani mai târziu Năstase s-a căsătorit din nou cu Amalia Teodorescu. Din această căsnicie au rezultat 2 fete (Alessia şi Emma Alexandra). Povestea lor de iubire a luat sfârşit după doar 6 ani, iar în 2010.

În 2013, fostul tenismen s-a căsătorit pentru a patra oară cu Brigitte Sfăt. Doar cinci ani a rezistat mariajul lor, după care au divorțat cu scandal.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe