De ce s-a despărțit Andreea Marin de Ion Țiriac. Detaliul care a nemulțumit-o pe Zâna Surprizelor

Ana Anitoiu 17.06.2021, 12:21

Andreea Marin și Ion Țiriac ar fi format un cuplu și chiar ar fi fost cât pe ce să se căsătorească, deși niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru. Însă, Zâna Surprizelor ar fi fost nemulțumită de un detaliu, așa că relația s-a încheiat fără ca cei doi să mai ajungă în fața altarului.

De ce s-a despărțit Andreea Marin de Ion Țiriac

În ciuda diferenței de vârstă de 36 de ani dintre ei doi, Andreea Marin și Ion Țiriac ar fi fost iubiți în urmă cu 15 ani. Chiar dacă nu au confirmat faptul că au avut o relație, cei doi erau surprinși mereu împreună, iar apropiații de-ai lor au spus că, de fapt, ar fi existat și planuri de nuntă.

Deși ar fi ezitat să o ceară în căsătorie pe Andreea Marin, Ion Țiriac ar fi avut un inel de logodnă pregătit pentru ea. Când ea s-a apropiat de Ali Ergun Ergen, miliardarul român ar fi încercat să se grăbească cu marea întrebare. Totuși, cei doi n-au ajuns în fața altarului, fostul tenismen și actualul om de afaceri spunînd de numeroase ori că nu vrea să se mai însoare.

De ce s-a despartit Andreea Marin de Ion Tiriac. Detaliul care a nemultumit-o pe Zana Surprizelor
Ion Tiriac si Andreea Marin

Ce a spus Andreea Marin cu privire la cererea în căsătorie de la Ion Țiriac

Când a fost întrebată de jurnaliști despre cererea în căsătorie din partea lui Ion Țiriac, fosta zână de la ”Surprize, surprize” a dat un răspuns scurt, lăsând să se înțeleagă o parte din ceea ce simțea pentru fostul jucător de tenis. Cei doi fuseseră zăriți la un eveniment monden ținându-se de mână.

”Nu vă pot răspunde nici la asta! Pe de altă parte, aș sublinia că orice femeie s-ar simți mândră lângă Ion Țiriac, a răspuns atunci Zâna”, a fost răspunsul dat de Andreea Marin, care a explicat și ce relație are cu Ali Ergun Ergen. ”Suntem prieteni buni. Și nu numai cu el, ci cu mai mulți oameni din acea comunitate. De altfel, cea mai bună prietenă a mea este de origine turcă, așa că… Nu, nu este căsătorit, nici unul dintre noi nu avem obligații. Nu am avut afaceri cu domnia-sa, am avut doar colaborări”, a adăugat ea, în anul 2005, pentru revista Atac.

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Cine este femeia care i-a fost soție

Deși a avut numeroase relații, fostul jucător de tenis a fost căsătorit o singură dată. Cea care l-a convins să se însoare a fost săsoaica Erika Braedt. Atunci când l-a cucerit pe miliardar, ea era handbalistă la Ştiinta Bucureşti. Mariajul a fost unul scurt. A început în anul 1963 și s-a încheiat în anul 1965. Vezi AICI ce au în comun cele mai importante femei din viaţa lui Ion Țiriac!

”Aveam cu Ţiriac o viaţă agitată. Nu lipseau momentele inedite, chiar amuzante. Venea Ţiriac de la pescuit şi umplea cada cu peşti. Spunea că vrea să mănânce ştiucă. O luăm din cadă şi o pregăteam cum mă pricepeam eu. Aducea de la vânătorile cu Maurer iepuri şi îi agăţa de clanţa uşii. Când Ţiri nu era acasă, plecam cu prietenele şi cu soţii acestora: pe drumul spre Ploieşti vânam găini sau raţe pe care le racolam de pe miriştile de prin prejama satelor”, a povestit singura soție a lui Ion Țiriac, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...